Libnet.ro
UNICEF

16:45

Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munca face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucatarie

Playtech Playtech,
Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munca face Liviu Dragnea la Rahova. Nu a mai vrut la bucatarie

Corin Stefanescu a dezvaluit ce munca presteaza fostul presedinte al Partidului Social Politic in inchisoare. Liviu Dragnea nu a mai vrut sa munceasca la bucatarie. Codrin Stefanescu a dezvaluit ce munceste Dragnea la Rahova S-a aflat ce munceste Liviu Dragnea! Acest detaliu a fost facut public de Codrin Stefanescu. Fostul lider al PSD a trecut . continuă pe Playtech

Detalii INCENDIARE despre LIVIU DRAGNEA la Rahova: Nu e usor pentru un om ca el... - Cu cine tine legatura din PSD si ce transmite din spatele gratiilor

Noi detalii despre Liviu Dragnea, aflatd e mai bine de o luna inchis la Penitenciarul Rahova. Codrin Stefanescu, unul dintre oamenii sai de baza, este adesea sunat de fostul lider PSD. Stefanescu a.

Liviu Dragnea a primit aprobarea sa lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, care ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la penitenciarul Rahova, s-a intors la meseria de baza si repara masinile Administratiei Penitenciarelor.

S-a aflat! Unde va lucra Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova: S-a intors la meseria de baza! La fiecare patru zile muncite, condamnatul castiga o zi scazuta din pedeapsa

Liviu Dragnea a terminat perioada de carantina si a fost introdus in campul muncii. Desi ceruse sa lucreze la bucataria Penitenciarului Rahova, fostul lider PSD a fost trimis la atelierul auto, a marturisit.

Liviu Dragnea lucreaza la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea a inceput sa munceasca in penitenciar. S-a intors la meseria de baza si repara masinile Administratiei Penitenciarelor. La circa o luna si jumatate de la incarcerare, Dragnea a.

Codrin Stefanescu acuza ca a fost tradat la Congres: Mi-ati aratat fata oribila a ceea ce urmeaza sa devenim curand. Adica lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant

Codrin Stefanescu a sustinut duminica, dupa Congresul PSD, ca unii dintre colegii sai l-au tradat si sunt lasi, lipsiti de scrupule si fara de cuvant. Stefanescu a piredut sambata.

CODRIN STEFANESCU: Actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea

Codrin Stefanescu, care a pierdut alegerile pentru functia de secretar general al PSD, a declarat ca actuala conducere a partidului are o sarcina foarte grea, aceea de a-i impaca pe toti social-democratii.

Liviu Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla in Dosarul Tel Drum

Veste buna pentru Liviu Dragnea! Dosarul Tel Drum nu este gata nici acum. Acesta ar fi putut sa-i agraveze situatia juridica a fostului lider al Partidului Social Democrat. Dragnea, scapat de inchisoare! Ce se intampla cu dosarul Tel Drum? Dosarul Tel Ddrum care ii poarta numele fostului presedinte al formatiunii PSD nu este gata nici .

VIDEO Filmul primului congres al PSD fara Liviu Dragnea. inceputul erei Dancila: imi pare rau de Dragnea, era un om extraordinar!

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte PSD, fiind prima femeie care va conduce oficial partidul. Reporterii Adevarul prezinta cum s-a vazut primul congresul al social- democratilor fara Liviu Dragnea.

Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Judecatorii Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) decid miercuri asupra constitutionalitatii completurilor de trei de la inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ), dupa ce au amanat de 5 ori luarea unei hotarari. Decizia CCR care l-ar putea salva pe fostul sefl al PSD, Liviu Dragnea Sesizarea a fost depusa, in martie, de catre vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin .

Fostul judecator CCR Petre Lazaroiu: Decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, POLITICA ! Au fost PRESIUNI mari

Fostul judecator al CCRPetre Lazaroiu a declarat, miercuri, dupa decizia CCR referitoare la completurile de trei judecatori de la ICCJ, ca Liviu Dragnea a fost condamnat politic si ca judecatorii Curtii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2117 seconds )