Libnet.ro
UNICEF

21:02

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Playtech Playtech,
inca o lovitura pentru Liviu Dragnea. Se va da solutia in dosarul Tel Drum

Liviu Dragnea primeste inca o lovitura. Aflat in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, fostul lider al PSD a aflat ca procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au anuuntat ca dosarul Tel Drum va fi finalizat pana la sfarsitul acestui an. in acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu . continuă pe Playtech

Seful interimar al DNA, despre dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea e pus sub acuzare: Se va da o solutie pana la finalul anului

Dosarul Tel Drum va fi solutionat pana la finalul acestui an, a declarat Calin Nistor, seful interimar al Directiei Nationale Anticoruptie. Este vorba despre dosarul in care fostul lider al PSD, Liviu.

Seful DNA, despre dosarul Tel DrumLiviu Dragnea, deschis in 2017: Pana la sfarsitul anului, sigur se va da o solutie

Seful interimar al DNA, Calin Nistor, sustine ca dosarul Tel Drum, in care fostul lider PSD Liviu Dragnea este urmarit penal din noiembrie 2017 pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si deturnarea de fonduri europene, va fi solutionat pana la sfarsitul acestui an.

Ce spune seful interimar DNA despre dosarul Tel Drum, cosmarul lui Dragnea

Seful interimar al DNA, Calin Nistor, a anuntat, marti, ca dosarul Tel Drum, in care fostul lider PSD Liviu Dragnea este pus sub acuzare din 2017 pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si deturnarea de fonduri europene, va fi solutionat pana la sfarsitul acestui an.

Seful DNA, despre dosarul Tel Drum - Dragnea: Pana la sfarsitul anului, sigur se va da o solutie

Pana la finalul anului va fi data o solutie in dosarul Tel Drum, a anuntat Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA. intrebat cand va fi trimis in instanta acest dosar, Nistor a raspuns:.

Viorica Dancila: Programul de guvernare a inceput cu Liviu Dragnea. Cred ca isi doreste sa-l ducem la bun sfarsit

Premierul Viorica Dancila a declarat marti seara intr-un interviu pentru Mediafax ca programul de guvernare al PSD a inceput cu Liviu Dragnea si e de parere ca acesta din urma si-ar dori ca el sa fie dus pana la capat.

Cine este politicianul care l-ar gratia pe Liviu Dragnea. Daca ar fi presedinte, fostul lider PSD ar fi liber

Viorica Dancila a declarat ca nu l-ar gratia pe Liviu Dragnea daca ar castiga alegerile prezidentiale si ar fi numita in functia de presedinte al Romaniei, insa declaratia premierului nu a fost primita bine de toti social-democratii. Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu sustine ca el l-ar scoate pe Dragnea din inchisoare daca ar fi in .

Viorica Dancila, raspuns transant in privinta gratierii lui Liviu Dragnea. Ce va face daca va fi presedinte

Viorica Dancila a fost intrebata daca are de gand sa il gratieze pe Liviu Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte al Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, a raspuns premierul, fara sa specifice la ce anume se refera. Dancila a precizat ca nu a mai vorbit cu Dragnea din momentul in care .

Dumitru Buzatu se delimiteaza de Viorica Dancila: Liviu Dragnea a facut si foarte multe lucruri bune

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni seara, la Gigi24, ca raspunsul Vioricai Dancila referitor la o posibila gratiere a lui Liviu Dragnea este interpretabil. Eu inteleg foarte bine genul a.

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Viorica Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea daca ajunge presedinte: Doamne fereste!

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )