Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea a aflat unde isi va ispasi pedeapsa. Ce ar fi preferat fostul lider PSD

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea a aflat unde isi va ispasi pedeapsa. Ce ar fi preferat fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a fost incarcerat pe 27 mai la penitenciarul Rahova. intre timp, perioada de carantina a expirat, iar o comisie speciala din cadrul penitenciarului Rahova va decide unde isi va ispasi Liviu Dragnea pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. ACTUALIZARE: Liviu Dragnea va ramane inchis la penitenciarul Rahova, . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea afla unde isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare

Liviu Dragnea afla astazi unde isi va ispasi condamnarea de 3 ani si 6 luni de inchisoare. Perioada de carantina la Rahova a expirat inca de ieri, insa comisia care ii decide soarta se va intruni abia.

Liviu Dragnea afla astazi unde isi va ispasi pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare - la Rahova sau intr-un alt penitenciar

O comisie a Penitenciarului Rahova ar urma sa decida marti in ce inchisoare isi va ispasi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la Protectia Copilului Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a si ultima de carantina pentru fostul presedinte al PSD, incarcerat acum la Penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea afla astazi in ce inchisoare va face pedeapsa de 3 ani si 6 luni

Comisia Penitenciarului Rahova este asteptata sa decida, astazi, in ce inchisoare isi va ispasi Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani si 6 luni in dosarul angajarilor fictive de la D. Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a si si ultima de carantina pentru fostul lider PSD.

Liviu Dragnea ramane incarcerat la Penitenciarul Rahova, in regim inchis (VIDEO)

Liviu Dragnea isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova in regim inchis, a decis marti o comisie din cadrul penitenciarului, informeaza B1 TV. Luni a expirat perioada de carantina de 21 de zile in care .

Dragnea ar fi depus o cerere pentru a putea munci in perioada de detentie. Fostul lider PSD va afla luni la ce penitenciar isi va ispasi pedeapsa (VIDEO)

Perioada de carantina se apropie de final pentru Liviu Dragnea, iar acesta ar fi cerut transferul la penitenciarul Vanjulet din Mehedinti, a sustinut, la RTV, Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor.

Dragnea va ispasi pedeapsa in regim inchis. Programul in urmatorii trei ani

Liviu Dragnea va primi, cel mai probabil, un regim de detentie inchis pentru ca pedepsa sa este mai mare de trei ani, a declarat Sorin Dumitrascu, presedintele Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Liviu Dragnea a cerut sa fie transferat din inchisoare. Unde vrea sa isi ispaseasca pedeapsa

Perioada de carantina se apropie de final pentru Liviu Dragnea, acesta depunand deja o cerere de transfer din penitenciar, a declarat Dumitru Coarna, presedintele Federatiei Sindicatelor Nationale ale Politistilor si Personalului Contractual din Romania.

Liviu Dragnea isi va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, in regim inchis

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, va executa pedeapsa la Penitenciarul Rahova, in regim inchis, au precizat, pentru Mediafax, surse din cadrul unitatii. Decizia a fost luata de comisia penitenciarului, intrunita marti.

Unde vrea sa lucreze Liviu Dragnea in penitenciar. Informatii exclusive

Informatii de ultima ora despre Liviu Dragnea. Fostul lider PSD a facut o prima cerere din inchisoare. Liviu Dragnea isi doreste sa ramana in continuare la Penitenciarul Rahova, dupa ce in presa au.

Expira perioada de carantina pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD isi afla marti regimul de detentie

Astazi expira perioada de carantina pentru Liviu Dragnea. Iar maine fostului presedinte social-democrat i se va stabili regimul de detentie. in situatia in care comisia de la penitenciar stabileste un regim .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )