Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Ce a spus Raluca Badulescu despre Andreea Esca. Celebra jurata de la Bravo, ai stil a dat cartile pe fata

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce a spus Raluca Badulescu despre Andreea Esca. Celebra jurata de la Bravo, ai stil a dat cartile pe fata

A fost cat Barajul Vidraru, dupa cum chiar ea marturisea, dar acum a ajuns sa dea lectii de stil ca jurat la emisiunea Bravo, ai stil!, de la Kanal D. Raluca Badulescu 46 de ani) s-a reinventat, odata cu operatia de micsorare a stomacului din 2013, in urma careia a scapat de 70 de kilograme. continuă pe Playtech

Cristina Siscanu si Raluca Badulescu, la cutite. Ce au putut sa spuna una despre cealalta

Mai este putin pana la marea finala de la Bravo, ai stil Celebrities, iar tensiunea o poti taia cu cutitul. Ultima editie a adus in fata juratilor cele mai bune tinute ale concurentelor. Fiecare si-a prezentat si aparat tinuta cum a stiut mai bine. Numai ca nu a fost de ajuns. La un moment dat .

Ce a spus Gina Pistol despre noul sezon Chefi la Cutite. Ce se intampla la Antena 1

Gina Pistol le-a oferit un ultim mesaj fanilor care au urmarit cu sufletul la gura sezonul care si-a gasit castigatorul ieri seara. Pentru un plus de mister, viitoarea mamica le-a spus telespectatorilor si urmaritorilor ei si despre viitorul sezon. Gina Pistol, anunt despre noul sezon al show-ului Chefi la Cutite Sezonul cu numarul 8 si-a .

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. A spus tot adevarul despre drama prin care trece

Oana Roman are probleme de sanatate vizibile. Vedeta spus tot adevarul despre drama prin care trece. Oana Roman este o persoana foarte cunoscuta si iubita, insa putini sunt aceia care cunosc cu ce problema de sanatate se confrunta. Ce a patit fiica fostului premier Petre Roman, vedeti in articolul de mai jos. Oana Roman isi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )