Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pensii 2021. Banii s-au virat chiar azi. Anuntul pentru milioane de pensionari la inceput de an

Playtech Playtech,
Pensii 2021. Banii s-au virat chiar azi. Anuntul pentru milioane de pensionari la inceput de an

La finele anului 2020, dupa investirea noului Guvern, exista posibilitatea incapacitatii de plata a pensiilor. Situatia de fapt a facut ca pensionarii sa nu aiba garantia primirii pensiilor la inceput de an. Astazi, Raluca Turcan a anuntat ca romanii isi vor primii la timp pensia in aceasta luna. Raluca Turcan anunta plata pensiilor Lipsa unei . continuă pe Playtech

Pensii 2021. Ce se intampla cu plata pensiilor in ianuarie. Ministrul Muncii a facut anuntul azi

Anunt pentru pensionari. Ce se intampla cu plata pensiilor pentru prima luna din Noul An? Ministrul Muncii vine cu noi detalii pentru varstinici. Pensii 2021. Anunt pentru beneficiari pentru luna ianuarie Ministrul Muncii a stabilit alaturi de reprezentanti institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor ca procedurile pentru platile pensiilor sa fie facute mai .

Pensii 2021. De luni, incepe plata pensiilor pe ianuarie. in ce interval isi vor primi pensionarii banii in restul anului

Pensii 2021. Posta Romana va incepe luni, 4 ianuarie, plata pensiilor pe aceasta luna.

Horoscop 3 ianuarie 2020. Probleme mari in relatie pentru o zodie, chiar azi

Horoscop 3 ianuarie 2020. Din pacate, ziua de duminica vine cu tensiuni in relatia de cuplu pentru o zodie. Numerele norocoase de azi sunt 1, 3, 24 si 45. Culorile care va vor face ziua mai frumoasa sunt roz, mov si argintiu. Horoscop 3 ianuarie 2020 Berbec Vesti bune pentru aceasta zodie: va avea parte .

Antonia, momente nemaivazute. Cum a ajuns pe perfuzii, chiar azi

Antonia le-a dat motive de ingrijorare fanilor, dupa ce le-a aratat ca a ajuns pe perfuzii. Ce s-a intamplat cu iubita lui Alex Velea. Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania a trecut prin momente mai putin placute. Antonia, momente nemaivazute inca de cand s-a trezit, artista a facut mai multe InstaStory-uri, inclusiv .

Lidl face asta chiar de azi: toti clientii din Romania trebuie sa afle. Se intampla in magazine

Lidl a inceput 2021 in forta. Daca ai drum in aceste zile, ar trebui sa stii ce te asteapta in magazine si ce te-ar putea interesa. Pentru inceputul anului, Lidl a venit cu cateva.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )