Libnet.ro
UNICEF

22:17

Veste buna pentru Pepe, dupa divortul de Raluca Pastrama. Oana Zavoranu sigur va zice: Aha!

Playtech Playtech,
Veste buna pentru Pepe, dupa divortul de Raluca Pastrama. Oana Zavoranu sigur va zice: Aha!

A rasarit soarele si pe strada lui Pepe. Dinolo de problemele care s-au ivit pe partea personala, artistului ii merge bine pe alte planuri. Desi sigur n-ar fi vrut, s-a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Ce se intampla acum cu celebrul artist latino? Pepe a ajuns la vorbele Oanei Zavoranu. Artistul, veste minunata pentru fani . continuă pe Playtech

Pepe, transformare radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. Si-a schimbat look-ul

Dupa ce a anuntat divortul de sotia sa, Pepe a trecut printr-o transformrea radicala dupa despartirea de Raluca Pastrama. indragitul cantaret si-a schimbat look-ul, spre surprinderea fanilor. Este incredibil cum arata acum. Pepe, schimbare de look dupa separarea de sotia sa Anuntul divortului a picat ca o bomba pentru toata lumea, iar cantaretul de muzica .

Pepe inca o iubeste pe Raluca Pastrama. Cum s-a dat de gol. Dovezile sunt clare

Dupa cum s-a aratat situatia in ultima vreme, divortul dintre Pepe si mama copiilor lui, Raluca Pastrama, nu o sa fie lesnicios, chiar daca primul anunt vestea ca separarea lor se va produce la notar, intr-un mod amiabil. Cu toate acestea, femeia, desi i-a provocat destula suferinta in ultima vreme, dupa cum acesta a afirmat .

Oana Zavoranu ii desfiinteaza din nou pe Raluca Pastrama si Pepe. Ce a enervat-o rau pe actrita

Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua, si nu in bine. Dupa ultimele noutati legate de divortul celor doi, Oana Zavoranu comenteaza, in aceeasi termeni duri, situatia dintre cei doi. Povestea divortului dintre Raluca Pastrama si Pepe continua Recent va povesteam, intr-un articol exlcusiv, de reactia familiei referitor la divortul dintre Raluca Pastrama si .

EXCLUSIV Ce despagubiri colosale vrea Pepe de la sotia care l-a inselat. Raluca Pastrama a luat foc, imediat: Nu exista judecata tiganeasca!

Surpriza! Pepe s-ar pregati, conform apropiatilor sai, sa repete povestea de la finalul mariajului sau cu Oana Zavoranu, cand si-a dat in judecata fosta sotie si i-a cerut daune morale de 100. 000 de lei, in martie 2011. La vremea respectiva, banii ar fi urmat sa acopere prejudiciile create in urma unor vorbe grele aruncate de .

Ciolos, mesaj pentru PNL dupa ce s-ar fi aflat ca Ludovic Orban vrea din nou premier

Dacian Ciolos a transmis, marti seara, un mesaj liberalilor, dupa ce au aparut informatii ca Ludovic Orban s-a autopropus pentru a fi validat pentru a fi premier desemnat din partea partidelor de dreapta.

Ministrul Mediului cere revocarea presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, dupa blocarea programului Rabla pentru Electrocasnice

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, cere revocarea din functie a presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, in contextul amanarii demararii Programului Rabla pentru Electrocasnice, program ce ar fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )