Libnet.ro
UNICEF

09:45

Anuntul Visa pentru romani: cum iti da eMAG banii inapoi rapid la retur

Playtech Playtech,
Anuntul Visa pentru romani: cum iti da eMAG banii inapoi rapid la retur

Din fericire, in ultimul an, ai ajuns in Romania sa beneficiezi de tot felul de servicii de plata. Cel mai nou se numeste Visa Direct si compania sustine ca e lansat, in premiera, pentru. continuă pe Playtech

Visa anunta oficial lansare serviciului de plati care le permite comerciantilor online sa iti dea banii mai repede inapoi pe produsele returnate

Visa lanseaza, in premiera europeana, in Romania, serviciul de plati instant Visa Direct, prin care clientii isi pot primi banii inapoi in timp real atunci cand returneaza produse sau servicii achizitionate cu cardul online. Primul comerciant din.

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Val de canicula in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, pentru vineri, Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de.

Viorica Dancila, mesaj pentru ROMANI despre RECTIFICAREA BUGETARA: Vreau sa fie tuturor foarte clar

Premierul Viorica Dancila vrea sa-i linisteasca pe romani si transmiteca prin rectificarea bugetara nu se vor taia veniturile populatiei. Vreau sa fie tuturor foarte clar ca, prin actuala.

VESTI EXCELENTE! O noua MINIVACANTA pentru ROMANI, peste CATEVA ZILE!

Vesti bune pentru multiromani! in curand, ar putea avea parte de o noua minivacanta! VESTE TRISTA! A MURIT FOSTUL PRESEDINTE! VA FI DOLIU NATIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI GALERIE FOTO) Este.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )