Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum arata Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1

Playtech Playtech,
Cum arata Mihai Bendeac la 19 ani. Detaliul inedit pe care l-au observat fanii la juratul de la Antena 1

Vedeta de la Antena 1 a facut publica o imagine din anii tineretii, pe cand avea doar 19 ani. Odata ce fotografia a aparut pe conturile lui Mihai Bendeac de pe retelele sociale, a starnit rapid foarte multe reactii din partea fanilor sai. Multi au remarcat un detaliu la juratul de la iUmor, cand au . continuă pe Playtech

Carturesti sarbatoreste 19 ani scurt si intens cu SHORT. Festival de Proza Scurta

In perioada 7-9 noiembrie, in cinci orase din tara se testeaza forta si viteza prozei scurte. La implinirea a 19 ani, librariile Carturesti din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Chisinau aduc impreuna 33 de scriitori, imbinand pasaje inedite cu muzica si conversatii despre cat de concentrate si intense sunt povestirile.

Cum arata concurentii sezonului 3 Asia Express, dupa aproape 3 saptamani petrecute in Filipine. Detaliul inedit care a iesit la iveala

Filmarile pentru show-ul Asia Express sezonul 3 au inceput de trei saptamani. Concurentii se afla deja pe Drumul Comorilor, cursa ce se va desfasura in Filipine si Taiwan. Unii sunt deja sfarsiti, in timp ce altii au facut actiuni minore pentru a se simti ca acasa si printre straini. Cum arata concurentii? Cum arata concurentii .

DEPRESIV si alcoolic: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E fara precedent!

Mihai Bendeac a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru parintii sai, cu ocazia a 37 de ani de casnicie. Artistul Bendeac recunoaste ca a fost si este un fiu-problema, insa transmite ca isi.

Medicii confirma! Boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor!

Mihai Bendeac a marturisit ca sufera de depresie de mai multi ani. Totusi, asta l-a determinat sa caute si mai insistent raspunsuri la intrebarile sale si a ajuns astfel la concluzia ca nu trebuie sa mai.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi AU CONFIRMAT RELATIA!

Mihai Bendeac si-a luat prin suprindere toti fanii cu o postare mai putin obisnuita pe Facebook, in care vorbeste despre relatia sa cu Delia Matache si la care a atasat o poza care a trezit imaginatia.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica Jr si Mihai Bendeac AU RECUNOSCUT TOTUL

Controversatul actor Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce vedeta Antenei 1 s-a dovedit a fi bona perfecta pentru nepotica Deliei venita in vizita la filmari .

Mihai Bendeac si Delia sunt oficial impreuna! E bomba mondena a anului! Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa talentul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )