Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dacia Duster cu senile are un rival mai bun si mai rapid

Playtech Playtech,
Dacia Duster cu senile are un rival mai bun si mai rapid

Dacia Duster cu senile este o atractie deosebita si o necesitate in Romania, dar are un rival in alte tari. Nissan si-a echipat modelul Altima tot cu senile de zapada, dar masina. continuă pe Playtech

Karolina Pliskova, dupa ce a fost eliminata de Osaka n semifinale: A facut un meci incredibil, poate cel mai bun din viata sa

Karolina Pliskova 8 WTA) a ajuns in semifinalele de la Australian Open dupa o revenire spectaculoasa in meciul cu Serena Williams, insa drumul sau spre finala a fost oprit de Naomi Osaka 4 WTA). Jucatoarea din Cehia este de parere ca japoneza a facut un meci incredibil, poate cel mai bun din viata ei. Nu stiu daca mai poate repeta un asemenea meci, a spus Pliskova.

Patru mituri despre depresie demontate de psihiatri. Cel mai bun regim alimentar pentru a scapa de tristetea extrema

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc a demontat pentru Adevarul cele mai raspandite mituri despre depresie. Reputatul specialist a spus, printre altele, ca boala care afecteaza una din patru persoane are leac si ca alimentatia sanatoasa este parte a tratamentului.

9 criterii dupa care alegem cel mai bun service de laptopuri din Bucuresti

Daca esti o persoana care foloseste in mod frecvent laptopul, cu siguranta stii deja ca acesta trebuie intretinut, are nevoie sa fie curatat la cateva luni, sa fie upgradat, sa fie verificat cu atentie cel putin o data pe an si reparat.

Serena Williams, dupa eliminarea de la Australian Open: Nu am facut nimic gresit la acele mingi de meci. Ea a jucat cel mai bun tenis

Serena Williams a condus cu 5-1 in decisiv si a ratat patru mingi de meci in intalnirea cu Karolina Pliskova, din sferturile de finala ale AusOpen, dar spune ca nu a avut ce sa faca mai mult, deoarece sportiva ceha a jucat prea bine.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 IANUARIE SIF Moldova - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 5,34%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o scadere de 0,67%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IANUARIE Compa - pozitia a doua in topul randamentelor de la BVB

Marcand un avans de 6,02%, in intervalul 11 - 18 ianuarie, in raport cu moneda euro, actiunile producatorului de piese auto Compa Sibiu CMP) au urcat pe locul al doilea in topul celor mai rentabile titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE Avans de 2,89% pentru OMV Petrom, pe fondul unui rulaj modest

Marcand o crestere de 2,89%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 10 - 17 ianuarie, actiunile grupului petrolier OMV Petrom reprezinta titlurile cu cea mai buna performanta din cadrul indicilor BET si BET-XT, pentru perioada mentionata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )