Libnet.ro
UNICEF

08:15

Gasca din Friends, reuniune pe covorul rosu. Cum arata acum actorii la 25 de ani de la lansarea celebrului serial

Playtech Playtech,
Gasca din Friends, reuniune pe covorul rosu. Cum arata acum actorii la 25 de ani de la lansarea celebrului serial

Gasca din serialul Friends s-a reunit pe covorul rosu, spre marea surpriza si bucurie a fanilor. Imaginea a aparut in urma cu cateva zile si a circulat foarte rapid si in mediul online, fiind realizata la un eveniment la care au participat interpretele celebrelor Rachel, Monica si Phoebe. Actritele au ramas foarte bune prietene si . continuă pe Playtech

Cum s-a imbracat Adelina Pestritu pe covorul rosu in Los Angeles

Adelina Pestritu s-a numarat azi-noapte printre vedetele care au pasit pe covorul rosu al Galei E! Peoples Choice Awards. Iata cum s-a imbracat cu aceasta ocazie! .

Premiile Peoples Choice 2019. Cele mai elegante tinute ale vedetelor de pe covorul rosu

La gala in cadrul careia au fost acordate Premiile Peoples Choice 2019 vedetele invitate s-au intrecut in tinute pe covorul rosu. Iata care au fost cele mai elegante alegeri vestimentare.

Red Carpet la Peoples Choice Awards 2019. Cum s-au imbracat vedetele pe covorul rosu

Aseara a avut loc, la Los Angeles, editia din acest an a Galei Peoples Choice Awards. Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe Red Carpet! .

Adelina Pestritu a stralucit pe covorul rosu al galei Peoples Choice 2019 din LA: ce tinuta a purtat si cum s-a pozat cu vedetele de la Hollywood

Adelina Pestritu 32 de ani) a fost prezenta la gala E! Peoples Choice Awards 2019, care a avut loc la Los Angeles, pentru a-i fi inmanat premiul pentru Cel mai bun influencer din Romania. Vedeta de televiziune s-a pozat cu vedete precum Kim Kardashian 39 de ani) si Pink 40 de ani).

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )