Libnet.ro
UNICEF

05:15

Japonia testeaza cel mai rapid tren construit vreodata. Cum arata si la ce vitezapoate ajunge (FOTO)

B1 B1,
Japonia testeaza cel mai rapid tren construit vreodata. Cum arata si la ce vitezapoate ajunge (FOTO)

Japonia a inceput testarea unui tren care poate atinge viteza de 400 de kilometri pe ora, fiind astfel cel mai rapid tren construit vreodata, relateaza CNN. Potrivit planurilor, noile trenuri, denumite ALFA-X,. continuă pe B1

VIDEO Japonia incepe testele cu cel mai rapid tren Shinkansen de pana acum

Japonia incepe vineri testele cu cel mai nou tren de mare viteza Shinkansen, capabil de o viteza operationala de 360 km/h. Prima faza de testare se va incheia in 2021, iar trenurile numite Alfa-X ar trebui sa devina operationale abia in 2030. Japonia este prima tara care a introdus trenuri de mare viteza pe linii dedicate lor, in 1964, viteza primelor garnituri fiind 210 km/h.

Valtteri Bottas, cel mai rapid in primele antrenamente de la Barcelona

Lider al clasamentului pilotilor dupa primele patru curse din 2019, finlandezul Valtteri Bottas a semnat timpul de referinta, vineri, in prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu al Spaniei.

Cat a castigat in 2018 Cosmin Ghita, cel mai tanar sef de companie de stat

Cosmin Ghita foto), cel mai tanar sef de companie de stat din Romania, a castigat anul trecut 34. 200 lei/luna brut 7. 300 euro) la conducerea Nuclearelectrica SNN). Cifra se inscrie in media obisnuita a salariilor de CEO la stat, insa este.

Kiki Bertens: imi pare rau, Simona, dar ma faci sa joc cel mai bun tenis

Kiki Bertens a castigat in fata Simonei Halep al doilea trofeu din cariera sa, invingand-o in finala turneului de la Madrid scor 6-4, 6-4). Olandeza a declarat, la festivitatea de premiere, ca Simona Halep o face sa joace cel mai bun tenis. imi pare rau, Simona, dar va fi o alta ocazie, ma faci sa joc cel mai bun tenis, a spus Bertens.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Un egal cu Craiova ar fi cel mai fericit din cariera mea, dar trebuie sa jucam la victorie

Tehnicianul formatiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca o remiza cu Universitatea Craiova ar fi cel mai fericit lucru din cariera sa, insa a subliniat ca echipa sa va juca la victorie.

Cum s-a vazut in presa straina despre summit-ul de la Sibiu: Conflictele politice din Romania in prim plan la summit-ul UE/ Liviu Dragnea- liderul de facto al tarii, considerat cel mai puternic politician al Romaniei

Problemele politice ale Romaniei au fost reluate joi, dupa ce presedintele i-a criticat pe unii dintre politicienii tarii pentru atacarea institutiilor europene si subminarea pozitiei in Uniunea Europeana. Principalul subiect care a creat cele mai mari controverse a fost o lege propusa recent de Partidul Social Democrat, PSD, care ar acorda amnistie politicienilor acuzati de coruptie, printre care seful PSD, Liviu Dragnea, considerat liderul de facto al tarii si adevarata putere din spatele primului ministru. Chestiunile politice ale Romaniei, statul care detine in prezent presedintia rotativa a UE, au reprezentat un conflict continuu intre presedinte si premier inca din 2017, iar seful partidului de guvernamant, considerat cel mai puternic politician al Romaniei, este condamnat pentru frauda electorala.

Nervi intinsi la maximum pe cel mai aglomerat bulevard din Suceava - VIDEO

Nervi intinsi la maximum pe cel mai aglomert bulevard din Suceava. O masina parcata langa o trecere de pietoni a incurcat circulatia ore bune. Proprietarul autoturismului fusese luat de politisti pe sus cu o.

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )