Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noua schimbare la Netflix: Filmere si serialele, derulate mai rapid

B1 B1,
Noua schimbare la Netflix: Filmere si serialele, derulate mai rapid

Netflix se gandeste sa implementeze caracteristica de schimbare a vitezei de derulare a filmelor sau serialelor. continuă pe B1

Financial report Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani. Banca Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala. De ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti

Financial Times: Piata auto mondiala se contracta cu cel mai rapid ritm din ultimii 10 ani * Les Echos: Premiera europeana: Banca Centrala a Frantei va lansa anul viitor propria moneda virtuala * La Repubblica: Oamenii de stiinta explica de ce decoratiunile si luminitele de Craciun ii fac pe oameni fericiti * Stiri pe scurt.

Ludovic Orban: Vom stabili un calendar cat mai rapid de modernizare a caii ferate Bucuresti-Giurgiu

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, miercuri seara, ca va discuta cu ministrul Transporturilor si cu managementul Companiei CFR SA, astfel incat sa fie stabilit un calendar cat mai rapid de modernizare a tronsonului de cale ferata Bucuresti-Giurgiu, care sa includa si refacerea podului de la Gradistea, prabusit de la inundatiile din urma cu peste 13 ani.

Romania, Franta si Cipru trec cel mai rapid la viata pe credit

Romania si-a terminat de cheltuit veniturile pe anul trecut inainte de mijlocul lunii noiembrie, moment in care a inceput sa traiasca pe credit. Tara noastra, alaturi de Franta si Cipru sunt tarile care isi termina cel mai repede banii, in timp ce alte state europene mai au fonduri si pentru primele zile din anul urmator. in contextul unor deficite din ce in ce mai mari, nici in anii viitori situatia nu pare mai roz.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )