Libnet.ro
UNICEF

10:45

Razer lanseaza mouse-ul cu cel mai rapid timp de actionare din lume

Playtech Playtech,
Razer lanseaza mouse-ul cu cel mai rapid timp de actionare din lume

Razer lanseaza mouse-ul Viper, cel mai usor mouse pe care l-au facut pana acum si despre care spune ca are cel mai rapid timp de actionare din lume. Compania sustine asta deoarece a aplicat. continuă pe Playtech

Controversele in cazul de la Caracal sunt uriase. Cel mai mare specialist da verdictul

Controversele in cazul Alexandrei si al Luizei sunt uriase. Astazi, la Sinteza zilei, cel mai mare specialist da verdictul. Monstrul din Caracal minte! in premiera nationala, elementul-cheie din.

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Criminalul l-a sunat dupa ce a rapit-o pe Alexandra!

Cel mai bun prieten din tinerete al lui Gheorghe Dinca spune ca a fost sunat de criminal de trei ori, miercuri seara, in ziua in care Dinca o rapise pe Alexandra. Omul nu i-a raspuns. Barbatul a declarat.

Cel mai periculos atac pe care hackerii il folosesc impotriva ta

Atacurile informatice au cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani. Iar cel mai periculos presupune criptarea datelor si solicitarea banilor pentru accesarea lor. Specialisti in securitate.

Cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, la Universitatea Valahia din Targoviste

Aproape 1. 400 de absolventi de liceu s-au inscris in sesiunea de admitere din vara aceasta la Universitatea Valahia. Potrivit institutiei, este cel mai mare numar de dosare depuse din ultimii 3 ani, inregistrandu-se o crestere cu 10% fata de anul trecut.

Cel mai bun prieten al lui Dinca, informatii cutremuratoare: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. A trecut pe langa mine si nu m-a salutat

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a dezvaluit ca in ziua in care Alexandra Macesanu a fost rapita, in zona casei unde locuieste acesta era o inmormantare. Atunci ar fi adus-o pe.

Cel mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. A trecut pe langa mine si nu m-a salutat

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, povesteste ca in ziua in care Alexandra a fost rapita, in zona casei unde locuieste acesta era o inmormantare. Atunci ar fi adus-o pe fetita de 15 ani acasa. A bagat urgent masina in curte, era foarte grabit, nu agitat.

Becali a erupt dupa partida cu Alashkert. Balasa, cel mai criticat

Gigi Becali a spus ca fundasul Mihai Balasa nu va mai prinde echipa la FCSB dupa cartonasul rosu pri.

Gheorghe Dinca ar fi fost AMANTUL unei judecatoare din Caracal. Alexandru Cumpanasu, pentru B1.RO: ii stiu si numele, l-am dat Politiei, dar n-am primit nici cel mai mic raspuns (VIDEO)

Informatia soc a zilei de joi in cazul fetelor disparute din Caracal a fost lansata public de Alexandru Cumpanasu. Acesta sustine, nici mai mult nici mai putin, ca suspectul principal, Gheorghe Dinca, ar fi fo.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 IULIE Oil Terminal -- liderul cresterilor de la BVB

Actiunile Oil Terminal OIL) au cunoscut un avans de 3,88%, in intervalul 23 - 30 iulie, urcand astfel pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )