Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 10 ar putea deveni cel mai performant telefon Android

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 10 ar putea deveni cel mai performant telefon Android

Samsung Galaxy Note 10 ar putea fi cel mai rapid telefon Android de pe piata, la momentul lansarii, iar asta datorita unui nou procesor. Acesta ar veni echipat cu procesorul Exynos 9825 sau cu. continuă pe Playtech

Cel mai mare succes in viata il au tinerii cu note de 7 sau 8

Multi oameni nu inteleg drumul pe care merge educatia in Romania. Si nici nu au cum sa inteleaga. Daca nu ai lucrat vreodata in business, ca sa VEZI si sa SIMTI cum se pune problema, e foarte greu de inteles ce este gresit. Si, mai mult de atat, daca persisti sa mergi paralel cu drumul, fiind convins ca mergi pe drumul bun, e si mai greu sa intelegi cealalta Romanie, cea care se chinuie sa produca plusvaloare.

Camerele video de supraveghere ar putea deveni obligatorii in crese si gradinite

Introducerea camerelor video-audio de supraveghere ar putea deveni obligatorie in crese si gradinite, pentru a preveni abuzurile asupra copiilor.

Emigrantii romani, in topul mondial: Unde ne-am raspandit cel mai mult?

Diaspora romaneasca este a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), comandat de Ministerul de Externe al Romaniei.

DIETA norvegiana. Cel mai sanatos regim alimentar care te ajuta sa slabesti in timp record

Dieta norvegiana, cunoscuta si ca dieta nordica, este una dintre cele mai sanatoase din lume, bazandu-se pe cereale integrale pline de fibre, vitamine, minerale si antioxidanti), fructe de padure.

Fifor: Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aiba contracandidatul lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca lucrul cel mai important pe care trebuie sa il aib.

Bernard Arnault devine al doilea cel mai bogat om din lume

Francezul Bernard Arnault, presedintele grupului de lux LVMH, a devenit al doilea cel mai bogat om din lume, depasindu-l pe cofondatorul Microsoft Bill Gates, dar ramanand in urma altui american, fondatorul Amazon Jeff Bezos, potrivit unor clasamente efectuate de catre revista Forbes si agentia Bloomberg, relateaza AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IULIE BET - raliu catre noi maxime multianuale

Impulsionat in mod special de o evolutie puternic pozitiva a titlurilor OMV Petrom SNP) si de cresterea actiunilor societatilor bancare, indicele BET si-a continuat tendinta ascendenta pe care s-a inscris in prima parte a acestui an, atingand, gratie unei cresteri de 2,79%, aparuta in perioada 8 - 15 iulie, noi maxime multianuale, inchizand intervalul analizat la pragul de 9. 145,28 de puncte. Nivelul mentionat este cel mai ridicat atins de indicele de referinta al pietei noastre, care include cele mai tranzactionate saisprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultimii unsprezece ani si jumatate.

Salariile din Marea Britanie, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada martie - mai 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate ieri de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

Tusk: Sunt un fanatic al unitatii UE. Ursula von der Leyen va fi cel mai bun luptator

Presedintele in exercitiu al Consiliului European, Donald Tusk, spune ca o cunoaste pe Ursula von der Leyen de foarte multi ani si ca, odata votata la conducerea Comisiei Europene, va fi cel mai tare luptator pentru unitatea Uniunii Europene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )