Libnet.ro
UNICEF

13:30

De ce ne scoatem maselele de minte, de fapt. Ce probleme grave pot cauza

Playtech Playtech,
De ce ne scoatem maselele de minte, de fapt. Ce probleme grave pot cauza

Molarul de minte sau maseaua de minte este a treia masea care erupe in jurul varstei de 18 ani, varsta asociata popular cu dobandirea intelepciunii. Cu totii stim ca aparitia ei trebuie sa duca rapid si la disparitia acesteia, pentru a preveni problemele asociate cu eruptia maselei, iar daca totusi acestea au aparut, este nevoie . continuă pe Playtech

Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021

Este soc in showbiz dupa ce s-a aflat ca Amna are probleme grave de sanatate. Ce interdictie are de la medicii Survivor Romania 2021, cititi in articolul de mai jos. Amna de la Survivor are probleme grave de sanatate. Medicii show-ului TV i-au dat vestea trista Amna are probleme grave de sanatate si este prima .

EXCLUSIV Valentin Uritescu are probleme grave cu sanatatea. Ce boala il macina: Nu poate vorbi sau ridica o cana

Unul dintre cei mai indragiti actori romani ai ultimelor decenii, Valentin Uritescu 79 de ani), va face vaccinul anti-COVID-19 acasa. Sotia lui, pe care Valentin o idolatrizeaza, ne-a povestit, in exclusivitate pentru playtech. ro, despre problemele de sanatate cu care se confrunta actorul, devenit celebru cu rolul sergentului Saptefrati, din pelicula Noi, cei din linia intai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )