Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sfaturi pentru a calca mai rapid rufele secretele celor calca repede si bine

Playtech Playtech,
Sfaturi pentru a calca mai rapid rufele secretele celor calca repede si bine

Calcatul hainelor poate fi una dintre cele mai putin placute sarcini gospodaresti. Putini sunt cei care gasesc placere in a spala hainele. De asemenea, daca aceasta activitate este facuta gresit, poate produce cute, pliuri si cute greu de reparat hainelor. O mica gafa ca si alegerea temperaturii gresite va poate ruina camasa preferata. Cu toate . continuă pe Playtech

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

Chris Whitty, responsabilul sef pentru sectorul sanitar in Marea Britanie, a anuntat ca noua tulpina de coronavirus descoperita in tara se raspandeste mai rapid. Acesta a precizat ca au anuntat.

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty.

Florin Citu, despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern: Speram sa avem cat mai rapid un nou Guvern

Premierul propus de noua coalitie de guvernare, Florin Citu, a vorbit sambata despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern. Politicianul sustine ca duminica, cel tarziu luni va fi gata programul de.

VIDEO INTERVIU Bogdan Dragoi, Director general SIF Banat Crisana: Pentru unii, crizele economice pot fi oportunitati + greseli de incepator Cel mai rapid mod in care poti sa iti pierzi banii este sa faci investitii pe cursul euro-dolar

Trebuie sa avem mare grija. Exista un miraj al Bursei si al pietei de capital, cel pe care il vedem in filme, unde de cele mai multe ori ne sunt prezentate doar povestile de succes si nu vedem si esecurile. La nivel macro, suntem o tara care are deficite structurale serioase si doar prin masuri economice foarte dure vom putea sa ne redresam, Bogdan Dragoi, Director general si Presedinte al Consiliului de administratie SIF Banat Crisana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )