Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sonda NASA care va ajunge la cel mai indepartat obiect din sistemul solar

Playtech Playtech,
Sonda NASA care va ajunge la cel mai indepartat obiect din sistemul solar

La putin timp dupa miezul noptii, pe 1 ianuarie, o sonda NASA va trece foarte rapid pe langa cea mai indepartata roca vizitata de vreun obiect terestru din sistemul solar. Aceasta. continuă pe Playtech

Faze tari: Cel mai ciudat spion din istorie; Nokia 9 va avea numar record de camere si va arata cam asa; Imaginea spectaculoasa publicata de NASA

Datinile romanesti, surprinse intr-o serie de imagini de poveste. Fotograful Catalin Urdoi 34 de ani), ale carui imagini au ajuns de-a lungul timpului si in prestigioasa revista. Oamenii care renunta la Facebook sunt cu adevarat mai fericiti. Facebook are o multime de efecte negative asupra sanatatii mentale a utilizatorilor, iar renuntarea la reteaua sociala ar putea fi cel mai bun lucru pe care oamenii il pot face.

Cel mai nou trend. Piercing cu diamante in loc de inel de logodna

Ei bine, atunci cand credem ca le-am vazut pe toate, internetul vine instant cu cate o tendinta care ne lasa fara cuvinte. Daca porti, sau astepti sa primesti un inel de logodna, te poti considera deja old-fashioned. Cel mai nou trend este sa iti faci un piercing cu diamant pe degetul inelar.

Care a fost cel mai vechi joc de masa din lume

Cercetatorii au descoperit urmele celui mai vechi joc de masadin lume. Se pare ca vanatorii nomazi il jucau acum 4. 000 de ani si aveau reguli precise pentru fiecare runda, scrieDaily Mail. Urmele.

Detalii halucinante in cazul tanarului ucis in benzinaria din Iasi. Prietenul cel mai bun l-a ucis pentru un dans

Detalii infioratoare in urma crimei petrecute in benzinaria din Iasi. Alin Daniel Calistru 22 de ani) si-a ucis cel mai bun prieten in bataie, pe Iulian Cozma, dupa ce au fost la discoteca si acesta a.

Pretul aurului, la cel mai inalt nivel din ultimele luni

Pretul aurului a crescut miercuri cu 0,5%, in continuarea aprecierilor de saptamana trecuta, pana la 1. 274,82 dolari pe uncie, cel mai mare pret din iunie 2018, pe fondul turbulentelor financiare la nivel.

Care sunt cei mai buni cercetatori romni. Premiile de Excelenta n Cercetare, editia 2018, au fost anuntate de Asociatia Ad Astra

Asociatia Ad Astra a anuntat care sunt cei mai buni 24 de cercetatori romani care lucreaza in Romania si in strainatate, in cadrul premiilor de Excelenta in Cercetare, editia 2018. Potrivit asociatiei, premiile Ad Astra evidentiaza numai rezultatele stiintifice remarcabile obtinute de candidati in ultimii 5 ani.

O adevarata minune! Ea e femeia care a uimit lumea medicala. Medic: Este cel mai rar dintre cele rare

O femeie din India in varsta de 65 de ani a dat nastere celui de-al doilea copil care potrivit familiei ar fi fost conceput pe cale naturala, scrie Daily Mail. Mama a nascut la spitalul din Poonch din regiunea.

Confiscari duble n 2018: care sunt produsele falsificate cel mai frecvent

Numarul produselor contrafacute confiscate de politistii de frontiera s-a dublat in anul 2018, anunta Politia de Frontiera. Cea mai mare parte a produselor contrafacute a fost depistata in porturile maritime din judetul Constanta.

REVELION 2019. Cum alegem cel mai bun vin pentru Revelion

Mai e putin pana la revelion .

Indicele Robor la trei luni a scazut la cel mai mic nivel din ultimele sase luni

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,02%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei. Robor la trei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )