Libnet.ro
UNICEF

13:30

Toti romanii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu o banca importanta din Romania

Playtech Playtech,
Toti romanii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu o banca importanta din Romania

Ministrul Finantelor Publice a anuntat ca 20% din actiunile CEC Bank for fi listate pe bursa in termen de aproximativ un an, desi exista o anumita rezistenta din partea socialistilor. Florin Citu a explicat aceasta decizie si a precizat ca procesul nu va fi unul foarte rapid. Aproximativ 20% din actiunile CEC Bank vor fi . continuă pe Playtech

Toti romanii cu centrale termice de apartament pe gaz au fost pusi la punct de ISU. Iata ce e obligatoriu sa faci!

Deoarece s-au produs numeroase incendii in septembrie si octombrie asociate cu apropierea iernii. Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a transmis o serie de recomandari care, daca vor fi luate in seama, vor conduce la diminuarea acestor evenimente nefericite. Iata ce obligatii ai daca esi roman si si cenrtala termica pe gaz conform ISU Aceste recomandari .

Anuntul Guvernului Orban! Romanii trebuie sa stranga cureaua. Ce taieri de cheltuieli se fac prima data

Urmeaza taieri de cheltuieli din partea Guvernului Orban, anuntul fiind facut de curand de catre actualul Executiv in functie. Romanii vor fi nevoiti sa stranga cureaua, in perioada urmatoare. Anuntul Guvernului Orban! Romanii trebuie sa stranga cureaua Ionel Danca a fost cel care a anuntat ca vor urma taieri, din partea guvernului PNL. Seful Cancelariei .

E LEGE! Toti ROMANII care au ACEST TIP de vehicul SUNT VIZATI! S-AU SCHIMBAT toate regulile!

Gata! S-a dat lege! Romanii care detin un astfel de vehicul intra sub incidenta noului proiect, conform deciziei alesilor nostri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )