Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Playtech Playtech,
Cati bani a castigat Simona Halep la Roland Garros. A pierdut sume fabuloase, dar nici castigul nu e de neglijat

Simona Halep a fost invinsa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si a ratat ocazia de a castiga o suma fabuloasa. Nu se poate plange insa nici cu ce a incasat pana acum. Pentru traseul pana in sferturi, constanteanca s-a ales cu un cec in valoare de 415. 000 de euro. Simona [] . continuă pe Playtech

Reactiile presei internationale, dupa ce Amanda Anisimova a invins-o pe Simona Halep la Roland Garros

Infrangerea Simonei Halep in fata Amandei Anisimova a starnit reactii in intreaga lume. Americanca a uimit prin jocul sau foarte bun si este vazuta de cei mai multi drept o pretendenta serioasa la titlul de campioana la Roland Garros.

Cine este Amanda Anisimova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep a pierdut surprinzator in sferturile de finala la Roland Garros, in 2 seturi: 2-6, 4-6. Constanteanca a fost invinsa de Amanda Anisimova, o sportiva de doar 17 ani din Statele Unite ale Americii, care a castigat primul titlu WTA in aprilie 2019, la Copa Colsanitas, in Columbia. Amanda Anisimova a eliminat-o pe Simona [] .

Daniel Dobre, despre evolutia Simonei Halep la Roland Garros: Este aproape de forma maxima. A fost tensionata, mai ales in primele tururi

Simona Halep se afla in sferturi la Roland Garros, unde va juca miercuri impotriva Amandei Anisimova 17 ani, 51 WTA). Daniel Dobre, antrenorul campioanei en-titre de la Paris, considera ca Halep este aproape de forma maxima, precizand ca pe masura ce a avansat in turneu a jucat mai bine si a capatat incredere. El a mentionat ca eleva sa a fost tensionata mai ales in primele tururi ale competitiei.

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Raspunsul sportivei noastre cand a fost pusa sa recunoasca o fotografie cu Muzeul Luvru: Piramide (VIDEO)

Simona Halep a fost supusa unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitata Bonjour La France, acolo unde fost intrebata despre mai multe lucruri din domenii ce au legatura cu.

Simona Halep, infrangere dureroasa la Roland Garros, in fata Amandei Anisimova. Simona a pierdut in fata unei jucatoare de 17 ani

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,.

Roland Garros: Programul zilei de miercuri - Simona Halep si Amanda Anisimova se lupta pentru un loc in semifinale

Pentru a ajunge in semifinale la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) trebuie sa treaca de obstacolul Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA). Jucatoarea americana de origine rusa nu a pierdut niciun set la actuala editie a competitiei de la Paris. Confruntarea va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier si va incepe la ora 15:00 ora Romaniei). Tot miercuri vor mai evolua la Roland Garros jucatori precum Novak Djokovic, Ashleigh Barty sau Dominic Thiem.

Finalista de anul trecut de la Roland Garros remarca o situatie care o avantajeaza si acum pe Simona Halep

Simona Halep este detinatoarea trofeului de la Roland Garros si cu trei victorii ar putea sa-si apere titlul castigat anul trecut.

Simona Halep trimisa acasa de o pustoaica de 17 ani care aminteste de Sharapova

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce a pierdut de o maniera care nu a lasat loc de prea multe interpretari disputa cu Amanda Anisimova, o americanca de origine rusa in varsta de 17 ani care aminteste cumva de Maria Sharapova la anii ei.

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )