Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum a ratat Dacia cea mai buna ocazie sa domine piata masinilor electrice

Playtech Playtech,
Cum a ratat Dacia cea mai buna ocazie sa domine piata masinilor electrice

Dacia a ratat sansa de a se plasa printre cele mai cautate marci de masini electrice, hibride si plug-in. in 2018, s-a vandut un numar record de masini electrice, iar Dacia ar fi putut. continuă pe Playtech

Cristina Neagu, CEA MAI BUNA DIN LUME in 2018! Oameni de handbal din 12 tari au pus verdictul

Cristina Neagu, singura handabalista din istorie care a castigat de trei ori Balonul de Aur, a fost desemnata de portalul Handball-Planet cea mai buna jucatoare din circuit in 2018, in urma unei anchete.

(P) De unde puteti achizitiona cutii de plastic de cea mai buna calitate

Gasirea celor mai bune solutii si alternative pentru ambalarea, stocarea si transportul anumitor produse este de multe ori o problema destul de complicata. Domeniul agricol si alimentar au obligatia de a respecta.

Pentru a treia oara, Handball-Planet a desemnat-o pe Cristina Neagu cea mai buna handbalista a lumii

In urma unei anchete organizate de influentul portal Handball Planet, citat de Agerpres, la care au participat jurnalisti din mai multe tari si internauti, Cristina Neagu a fost aleasa cea mai buna jucatoare de handbal a anului 2018.

Pompierii inca se chinuie sa stinga focul la cea mai mare fabrica de condimente din tara

Este a treia zi de foc pentru pompierii din Alba care se chinuie sa stinga incendiul izbucnit sambata la cea mai mare fabrica de condimente din tara. in continuare, la fata locului actioneaza 30 de pompieri.

Festivalul International Auto: Noul PEUGEOT 508 votat Cea mai frumoasa masina a anului 2018

PEUGEOT a primit doua premii in cadrul celei de-a 34-a editii a Festivalului International Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hotel des Invalides, Paris. Noul PEUGEOT 508 a castigat marele premiu - Cea mai frumoasa masina a anului 2018, iar Conceptul PEUGEOT e-LEGEND a fost votat Cel mai frumos concept al anului.

HOROSCOP. Zodia care starneste invidia tuturor. Este considerata cea mai inteligenta

Este creativa, nonconformista si are o intuitie de invidiat. Din aceste motive si nu numai, i se spune si zodia geniilor. O anumita zodie este considerata cea mai inteligenta.

Ponta il ironizeaza pe Dragnea, dupa cea mai recenta victorie rasunatoare

PSDragnea a mai pierdut un nou membru in urma cu cateva zile, iar toate demisiile se pare ca se reflecta in noi membri ai partidului Pro Romania, condus de Victor Ponta. Coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor dupa demisia lui Mihai Tudose din PSD la inceputul acestei saptamani. Fostul premier a imbratisat cu [] .

Iadul din februarie 1954, cand Romania a trait cea mai crunta iarna din istorie. in Baragan, stratul masurat de zapada a batut toate recordurile: 173 de centimetri

Acum 65 de ani, Romania a fost lovita de cea mai grea iarna din istorie. Furia dezlantuita a naturii a lovit cu putere la inceputul lunii februarie, in 1954. Apogeul s-a inregistrat pe 3 februarie, cand stratul de zapada a atins recordul la Calarasi: 173 de centimetri. De altfel, tot sudul tarii a fost inghitit de troiene. Erau zone unde nametii ajungeau la 2,5-3 metri.

Diesel-ul a ajuns la cea mai redusa cota de piata din ultimii 18 ani la capitolul masini noi vndute n Europa

Cota de piata a masinilor diesel a atins cel mai mic nivel din 2001 incoace, in timp ce segmentul SUV, dar si masinile electrice au avut cel mai bun an din istorie, arata datele companiei de cercetare JATO care includ 30 de tari europene. in topul pe modele, Dacia Sandero a fost la doar cateva sute de unitati de top 10, iar Duster a atins un nou record de vanzari.

De ce abstinenta nu a fost, nu este si nu va fi cea mai buna metoda de contraceptie

De cand suntem mici ni s-a spus, fie de la parinti, fie de la orele de biologie, ca abstinenta este cea mai buna metoda de contraceptie. Doar ca aceasta gandire este echivalentul la a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )