Libnet.ro
UNICEF

00:06

Tot ce-ai ratat: mitingul PSD in video si marturii de la cei adusi in Bucuresti

Playtech Playtech,
Tot ce-ai ratat: mitingul PSD in video si marturii de la cei adusi in Bucuresti

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat oficial marele miting PSD. Promitea un milion de oameni in strada. Au venit peste 100. Au ramas in urma fotografii, clipuri video, sute de live-uri de la presa si de la oameni obisnuiti, au ramas si editoriale, si reportaje de citit. Mitingul PSD s-a derulat in seara zilei []. continuă pe Playtech

Peste 1.000 de persoane participa in Piata Victoriei la un protest de raspuns la mitingul PSD (VIDEO)

UPDATE 20:00 Numarul protestarilor a mai urcat undeva la 1. 500 de persoane. Lumea scandeaza PSD si ALDE, aceeasi mizerie. Circa 1. 000 de persoane au iesit duminica in Piata Victoriei din Capit.

Sentinta lui Liviu Dragnea AMANATA pana dupa mitingul PSD (VIDEO)

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au amanat din nou pronuntarea sentintei in prima instanta in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu privind.

Mitingul PSD s-a incheiat

ACTUALIZARE 22:20 Dragnea spune ca Iohannis 'pastoreste statul paralel ' Dupa Traian Basescu, Klaus Iohannis pastoreste sistemul statului paralel, a afirmat astazi presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) -------- *ACTUALIZARE 22:00 Dragnea: Sistemul Basescu a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas Sistemul Basescu care construit sistemul statului paralel a plecat, dar procurorii corupti si sefa DNA au ramas, a afirmat presedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul din Piata Victoriei. ) ------- *ACTUALIZARE 21:40 Premierul Viorica Dancila a afirmat sambata, la mitingul PSD-ALDE din Piata Victoriei, ca rezultatul voturilor romanilor trebuie respectat, iar abuzurile din justitie stopate. ) ------ *ACTUALIZARE 21:00 Plesoianu, in discursul de la mitingul PSD: Chiar in aceste clipe, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior si toti securisii lor s-au inchis intr-o sufragerie. D) ------ *ACTUALIZARE Mitingul PSD Pentru prosperitate, nu pentru securitate, 120. 000 de participanti ------------- *ACTUALIZARE 70. 000 de oameni in Piata Victoriei sunt in acest moment si inca 150. 000 sunt asteptati ------------- *ACTUALIZARE Politia Romana anunta ca la aceasta ora pe Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti, la intrarea in Capitala, se circula in conditii de aglomeratie pe o distanta de aproximativ doi kilometri. Sute de microbuze sau autocare aduc in Bucuresti manifestanti la mitingul PSD din Piata Victoriei. ------------- *ACTUALIZARE Cateva mii de persoane s-au strans sambata, pana la ora 17:30, in Piata Victoriei unde in cursul serii este programat mitingul PSD - ALDE. ------------- *ACTUALIZARE Tariceanu anunta ca 22. 000 de persoane vor reprezenta ALDE la mitingul din Piata Victoriei Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca 22. 000 de persoane vor reprezenta formatiunea politica la mitingul de sambata seara din Piata Victoriei. ------------ *ACTUALIZARE Primii participanti la miting au inceput sa soseasca in Piata Victoriei. *ACTUALIZARE Trafic restrictionat toata ziua in Capitala. Mitingul PSD blocheaza centrul orasului incepand din acest moment. Pana la ora 22. 00, soferii nu vor avea voie sa intre pe soseaua Kiseeleff, intre Arcul de Triumf si Piata Presei Libere. Sute de autocare, microbuze si alte sute de masini personale sunt mobilizate in sudul tarii pentru a-i aduce la Bucuresti pe cei care cred in abuzurile reclamate de liderii PSD de la centru. 2 autocare cu 50 de oameni la bord au plecat de dimineata din comuna Vela, jud Dolj. Moralul simpartizantilor PSD e la cote inalte. Au postat deja pe Facebook un clip video de la startul misiunii. ------------ Un miting impotriva abuzurilor, organizat de Partidul Social Democrat, la care sunt asteptate sute de mii persoane, are loc sambata, de la ora 20:00, in Piata Victoriei.

Dan Barna: Tot mitingul PSD a fost despre Liviu Dragnea si acolitii din vrful PSD-ALDE care au prabusit Romnia

Presedintele USR, Dan Barna, a scris duminica, peFacebook, ca tot mitingul PSD a fost despre Liviu Dragnea, Tariceanu, Olguta Vasilescu, Viorica Dancila si ceilalti acoliti din varful PSDALDE, care au prabusit Romania, in doar un an si jumatate de la alegeri, in cea mai mare criza sociala de la mineriade. Barna i-a transmis lui Dragnea ca Romania nu este o natie de hoti cum ati incercat sa ne convingeti aseara si poate de aceea chiar si oamenii din piata, pe care ii considerati gresit ai dumeavoastra, v-au scandat: Justitie nu Coruptie!.

Sinteza zilei. Imagini noi de la mitingul PSD cu cei care au incitat la violenta in strada

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei noi imagini de la mitingul PSD de sambata si modul in care indivizi bine organizati au incercat sa incite la violenta. Langa 430. 000 de romani, care prot.

Mitingul PSD din Piata Victoriei: Peste 100.000 de persoane au participat alaturi de Dragnea, Tariceanu si Dancila (VIDEO)

UPDATE 22:20:Mitingul PSD a luat final. in urma au ramas munti de gunoaie. UPDATE 22:10 :Discursurile au luat sfarsit. Liderii PSD si ALDE au urcat pe scen[ de unde saluta multimea.

VIDEO Reactii dure din breasla actorilor dupa mitingul PSD. Natalie Ester, in lacrimi in timp ce strangea gunoaiele din Piata Victoriei: Asta e Romania lui Dragnea

Mitingul PSD a fost criticat dur de actorii Oana Pellea, Tudor Chirila si Natalie Ester, care a si izbucnit in lacrimi in timp ce strangea gunoailele lasate in urma de simpatizantii partidului aflat la guvernare.

Reactii dure din breasla actorilor dupa mitingul PSD. Natalie Ester, in lacrimi in timp ce strangea gunoaiele din Piata Victoriei: Asta e Romania lui Dragnea VIDEO

Mitingul PSD a fost criticat dur de actorii Oana Pellea, Tudor Chirila si Natalie Ester, care a si izbucnit in lacrimi in timp ce strangea gunoailele lasate in urma de simpatizantii partidului aflat la guvernare.

Tariceanu, discurs la mitingul PSD: Noua securitate are doi parinti: Traian Basescu si Klaus Iohannis (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu a folosit mesajul sau clasic din ultimele luni in discursul de la mitingul PSD din Piata Victorie, cel privind statul paralel. Am venit la miting pentru a striga ca judecatorii.

Mitingul PSD face si victime: Ambulantele au trebuit sa intre in multime sa acorde ingrijiri (VIDEO)

Aglomeratia si oboseala dupa orele petrecut pe drum spre Bucuresti au facut ca zeci de persoane participante la mitingul PSD sa aiba nevoie de ingrijiri medicale. Acest lucru a dus si la situatii critice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )