Libnet.ro
UNICEF

13:45

CES 2020: Razer se avanta in lumea curselor cu un concept de simulator de racing

Adevărul Adevărul,
CES 2020: Razer se avanta in lumea curselor cu un concept de simulator de racing

Razer a venit la CES pregatita sa impresioneze gamerii, cu un nou sistem desktop adresat acestora, un controller pentru mobil si, piesa de rezistenta, un concept de simulator de curse. continuă pe Adevărul

CES 2020 |Noutatile la care sa te astepti pentru acest an si acest deceniu

E acel moment din an in care are loc cel mai mare eveniment de tehnologie - CES 2020. Targul incepe in cateva zile si e gazduit, ca-n fiecare an, de Las Vegas. CES - Consumer Electronic Show -.

CES 2020: Samsung lanseaza un nou televizor QLED 8K

Samsung a prezentat noua generatie de televizoare QLED 8K la CES 2020, in Las Vegas, aratand perspectiva sa asupra viitorului tehnologiei ecranelor.

CES 2020: XPG lanseaza primul sau notebook de gaming

XPG a anuntat lansarea celei mai recente game de produse Xtreme Performance Gear la CES 2020, Las Vegas, sub tema Invasion has begun. Produsele expuse includ o gama completa de periferice si accesorii pentru gaming, componente PC, module DDR4 si unitati SSD.

CES 2020 |ASUS a anuntat cel mai puternic laptop de 14 inci. Ce iti ofera Zephyrus G14?

CES 2020 a venit cu o surpriza placuta din partea ASUS. Compania a prezentat Zephyrus G14 si e ultraportabil, dar gandit si pentru gaming. ASUS a anuntatZephyrus G14 sub marca ROG. Acesta e.

CES 2020: Samsung prezinta o noua categorie de electrocasnice inteligente

Samsung anunta la CES 2020 o noua categorie de dispozitive electrocasnice modulare, inteligente, cu conectivitate care poate fi personalizata.

CES 2020: Ce poate face Ballie, robotul sferic prezentat de Samsung, care pare desprins din Star Wars (VIDEO)

In cadrul keynote-ului Samsung de la CES 2020, CEO-ul diviziei de electronice a companiei sud-coreene a adus pe scena un mic robot sferic, asemanator cu droidul BB-8 din seria Star Wars.

CES 2020: AMD a prezentat o noua gama de placi video si cele mai performante procesoare desktop din lume

Presedintele si CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, a sustinut conferinta de presa a companiei americane din cadrul CES 2020, prezentand noile tehnologii.

CES 2020: Asus prezinta doua laptopuri noi de gaming din gama TUF

ASUS a anuntat la CES 2020 o noua familie de laptopuri TUF Gaming, cu performante sporite si mai flexibile decat oricand.

CES 2020 |Sony a impresionat cu aceasta masina electrica tinuta la secret

De numele Sony se leaga, intre altele, generatia de console PlayStation. Dar nu te-ai fi asteptat ca japonezii sa produca si o masina electrica, nu-i asa? Targul CES din Las Vegas din.

CES 2020: Hyundai anunta ca va produce masini zburatoare pentru serviciul de taxi aerian al Uber

Dupa ce luna trecuta Hyundai a anuntat ca va prezenta la CES conceptul unei masini zburatoare, compania sud-coreeana s-a tinut de cuvant, anuntand si ca va produce in masa astfel de vehicule pentru cei de la Uber.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )