Libnet.ro
UNICEF

16:15

Razer Ornata V2: Una dintre cele mai bune tastaturi semi-mecanice pe care le poti avea (TECH REVIEW)

Adevărul Adevărul,
Razer Ornata V2: Una dintre cele mai bune tastaturi semi-mecanice pe care le poti avea (TECH REVIEW)

In ultima luna am facut ceva ce nu ma asteptam sa se intample foarte curand: am renuntat aproape in intregime la laptop-ul meu de zi cu zi, desfasurand aproape toate activitatile legate de munca exclusiv pe desktop. Evident, asta inseamna ca am scris enorm, iar pentru asta am folosit o tastatura Razer Ornata V2. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bauturi de vara. 6 retete pentru bauturi racoritoare

Temperaturile caniculare dau batai de cap oricui, mai ales in perioada dupa-amiezii cand soarele parca loveste cu cele mai puternice raze. Cum sa tii piept caldurii? Iata 6 retete pentru bauturi racoritoare care te vor face sa uiti de tot! 6 retete pentru bauturi racoritoare Zilele calduroare de vara pot fi domolite cu orele petrecute .

Tara noastra are una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european

In ultimele luni au fost trimise Comisiei Europene cereri de rambursare in valoare de 2,2 miliarde de euro pentru masuri medicale si economice - tara noastra inregistrand acum una din cele mai accelerate cresteri a absorbtiei la nivel european, precum si la oportunitatile de finantare din exercitiul 2021-2027, prevazute a fi disponibile inca de la inceputul urmatorului ciclu, conform unui comunicat transmis redactiei.

Cele mai populare filme cu Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzeneggera implinit astazi 73 de ani. Cariera de culturist, de actor si de politician il fac drept una dintre cele mai marcante figuri din istorie. in toate domeniile, americanul a jucat la cel.

Fostul premier malaysian, gasit vinovat intr-unul dintre cele mai mari scandaluri de frauda

Fostul premier malaysian Najib Razak a fost gasit vinovat pentru toate cele sapte acuzatii de coruptie in primul proces legat de scandalul de frauda de miliarde de dolari.

Transbucegi, una dintre cele mai frumoase sosele din Romania, este inchisa. Care este cauza

Autoritatile judetene din Dambovita au luat decizia de a inchide, temporar, circulatia rutiera pe DJ 713, cunoscut si sub denumire de Transbucegi.

Nominalizari Primetime Emmy 2020. Cele mai bune seriale si cei mai buni actori. Lista completa

Miniseria Mrs. America si serialul Killing Eve, actorii Jennifer Aniston, Mark Ruffalo si Michael Douglas se numara intre nominalizatii celei de-a 72-a editii a premiilor Primetime Emmy.

Doliu in lumea mondena. Elena Popa a fost gasita moarta

Drama in showbiz-ul autohton. Elena Popa, una dintre cele mai bune prietene ale fostei asistente tv, Roxanei Vancea, s-a stins din viata fulgerator, lasand in urma multa durere. Din primele informatii, femeia.

Una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati se inchide pentru modernizare

Primaria municipiului Galati anunta ca strada Siderurgistilor se va inchide incepand de luni, 3 august 2020, pe tronsonul cuprins intre strazile Gheorghe Doja si Gheorghe Asachi Casa Rosie).

Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodata. Care este dieta minune cu care vedeta a slabit 25 de kilograme. Acesta este secretul pentru o silueta de invidiat

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite si indragite prezentatoare TV, dar putina lume stie ca vedeta a dus o lupta acerba cu kilogramele. Dupa cele doua nasteri, aceasta a decis ca trebuie sa ajunga iar la o greutate cu care sa se simta confortabil, insa rezultatul a fost peste asteptarile sale. Astazi, Gabriela .

Economia SUA sufera cea mai dramatica contractie de la al Doilea Razboi Mondial

Economia SUA a suferit o contractie cu o rata anuala de 32. 9% in perioada aprilie-iunie, cea mai mare contractie de la al Doilea Razboi Mondial incoace, potrivit datelor prezentate joi de catre guvern, relateaza The Guardian, America fiind una dintre cele mai lovite tari de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )