Libnet.ro
UNICEF

20:45

Allview anunta suport pentru standardul Google care reinventeaza SMS-ul

Playtech Playtech,
Allview anunta suport pentru standardul Google care reinventeaza SMS-ul

Compania care detine marca Allview a anuntat ca 19 telefoane vor suporta RCS Google. Acest standard e cel care ar trebui sa inlocuiasca SMS-ul in viitor. Iata in ce retele vei profita de avantaje. Allview, marca autohtona de telefoane si tablete detinuta de Visual Fan, a anuntat ca 19 dintre telefoanele sale vor putea folosi []. continuă pe Playtech

Decizie RADICALA a Comisiei Europene. Bruxellesul propune oficial TAIEREA FONDURILOR UE pentru tarile membre care incalca statul de drept

Comisia Europeana a propus miercuri, oficial, printr-o decizie fara precedent, restrangerea accesului la fondurile UE pentru tarile membre care incalca statul de drept, cu aplicare din urmatorul cadru.

Finantare pentru startup-urile care utilizeaza Google Assistant

Google a anuntat ca lanseaza un nou program prin care va investi bani si alte resurse in startup-urile aflate in stadiu incipient, care dezvolta aplicatii in ecosistemul Google Assistant.

Avertisment dur pentru toti romanii care retrag bani de la bancomat. Ce a anuntat Politia

Politia Romana le transmite o serie de avertismente romanilor care retrag bani de la bancomate. Pentru a nu risca sa li se copieze datele de pe benzile magnetice ale cartilor de credit, fenomen cunoscut sub.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )