Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

Playtech Playtech,
Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem []. continuă pe Playtech

De la Orange la Digi Mobil, cine are cel mai rapid net mobil din Romania

Orange e cel mai mare operator din Romania. Digi Mobil e cel mai mic. intre cele doua mai sunt Vodafone si Telekom si acum avem informatii despre cine are internetul mai rapid. ANCOM a prezentat cifrele pentru viteza media la net mobil in 2017. in timp ce Digi Mobil reuseste sa atraga cei mai multi [].

Euro, in cel mai important declin saptamanal din ultimele 19 luni

Moneda unica europeana euro) s-a apreciat usor vineri, pe pietele externe, raportat la un cos de valute globale, redresandu-se dupa ce, in dimineata aceleiasi zile, a consemnat cursul minim al ultimelor doua saptamani fata de dolar, in conditiile in care, joi, Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa reduca stimulentele monetare. in plus, saptamana trecuta, banca centrala americana Federal Reserve) a decis sa majoreze dobanda cheie, ceea ce a stimulat evolutia monedei SUA.

LOVITURA pentru economia romaneasca! Cel mai mare producator de aluminiu din tara, SCOS la vanzare

Cel mai mare producator de aluminiu din tara e de vanzare. Alro a anuntat luni ca actionarii sai, Vimetco NV si Conef SA, intentioneaza sa lanseze o oferta publica de vanzare pentru actiunile companiei,.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Andreea Berecleanu dezvaluie secretele frumusetii ei: Cel mai important este...

Andreea Berecleanu este nu doar una dintre cele mai frumoase femei din Romania, ci si una din cele mai stilate. indragita prezentatoare a principalului Obervator de la Antena 1 a dezvaluit care sunt secretele.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,92%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,92%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Topul celor mai bune companii aeriene din lume. Pe ce loc se situeaza TAROM

Topul celor mai bune companii aeriene din lume si din Romania realizat de Airhelp, arata ca anul acesta primul loc este ocupat de Quatar Airways, urmat de Lufthansa si Etihad Airways. AirHelp Scor compara.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )