Libnet.ro
UNICEF

01:05

Costa mai putin de 5 lei la Digi |RCS-RDS: se intampla acum pe site-ul operatorului

Playtech Playtech,
Costa mai putin de 5 lei la Digi |RCS-RDS: se intampla acum pe site-ul operatorului

Grupul Digi |RCS-RDS incheie in forta saptamana. Are o oferta excelenta la portare, iar totul se poate face online. Care e cel mai mic pret? Ei bine, mai putin de 5 lei. Propunerea Digi |. continuă pe Playtech

5 telefoane Samsung si Huawei ieftine: le iei cu mai putin de 1.000 de lei

EMAG are o colectie impresionanta de telefoane. Dar dintre toate am ales unele ieftine pe care sa le cumperi. Si-am setat ca pret maximal 1. 000 de lei, desi majoritatea costa mai putin de.

Detalii mai putin stiute despre Ambasadorul SUA in Romania Adrian Zuckerman

Adrian Zuckerman a preluat indatoririle de Ambasador al Statelor Unite in Romania anul trecut, pe 14 decembrie. Putin stiu insa detalii despre viata sa de dinainte de numirea in functie, la ordinul direct al lui Donald Trump. De pilda, faptul ca a copilarit in Romania, vorbeste fluent limba noastra, a imigrat in SUA la zece ani si a ajuns un renumit avocat in New York.

Un director de la stat sustine ca a platit pentru jumatate de apartament in Florida mai putin decat pentru o garsoniera in Timisoara

Seful societatii de administrare a pietelor din subordinea Primariei Timisoara si-a trecut in ultima declaratie de avere achizitia unui apartament in Florida. Directorul de la Piete sustine ca pretul pe care l-a platit pentru jumatate din apartamentul din Florida este mai mic decat al unei garsoniere in Timisoara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )