Libnet.ro
UNICEF

22:32

Digi Mobil trece la 5G: ce nu iti va zice RCS-RDS despre internetul viitorului

Playtech Playtech,
Digi Mobil trece la 5G: ce nu iti va zice RCS-RDS despre internetul viitorului

Digi Mobil e cel mai nou operator din Romania care sa anunte acest pas. Partenerul e Ericsson, dar oricate sperante ti-ai face, acest 5G nu e asa un vis. 5G a devenit o cursa din care RCS-RDS prin Digi Mobil nu vrea sa lipseasca. Anuntul vine la aproape trei luni dupa ce Orange a declarat []. continuă pe Playtech

Ce face Digi Mobil cu 5G: sperante mari, promisiuni imense si mici realitati

Digi Mobil vrea sa fie un jucator important pe piata la momentul aparitiei 5G, asa ca lucreaza la noua tehnologie, iar acum anunta noi progrese. Digi Mobil colaboreaza cu Ecrisson pentru a aduce abonatilor tehnologie 5G, iar acum au prezentat noi progrese facute in ceea ce priveste implementarea noilor standarde. Sunt cateva progrese anuntat de [].

Oferte Digi Mobil: cele mai bune telefoane Samsung cu zero lei avans

Digi Mobil are o campanie extraordinare de reduceri in aceasta perioada. Am cautat cateva telefoane si am gasit doua modele premium de la Samsung. Digi Mobil listeaza in oferta sa atat telefoane ieftine, cat si telefoane premium. Ai astfel acces la Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus, dar si noile modele iPhone. Cea mai [].

Oferte Digi Mobil: telefoane de top de la Samsung cu zero lei avans

Digi Mobil are o campanie de reduceri in aceasta perioada. Am cautat cateva telefoane si am gasit doua modele premium de la Samsung. Digi Mobil listeaza in oferta sa atat telefoane ieftine, cat si telefoane premium. Ai astfel acces la Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S8 Plus, dar si noile modele iPhone. Cea mai buna [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )