Libnet.ro
UNICEF

10:15

Doar la Digi 24, intarzierea lui Dancila a lasat un reporter fara loc de munca

Playtech Playtech,
Doar la Digi 24, intarzierea lui Dancila a lasat un reporter fara loc de munca

In urma unei investigatii a reporterilor Pagina de Media, au iesit la iveala noi detalii despre episodul din luna septembrie a anului trecut, in care, Viorica Dancila a ratat intalnirea cu Jean Claude Juncker. Din pacate, tratarea exclusiva a evenimentului de catre catre postul Digi RCS RDS a lasat un reporter fara loc de munca. continuă pe Playtech

intarzierea lui Dancila a lasat un reporter Digi24 fara job, conform Pagina de media

O investigatie Pagina de media, au iesit la iveala detalii despre episodul din septembrie Tratarea evenimentului a lasat un reporter Digi24 fara job. in septembrie, la aeroportul Baneasa de langa Bucuresti, premierul Viorica Dancila urma sa se intalneasca cu seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Din pacate pentru imaginea tarii noastre in Europa, nu l-a [] .

Pagina de Media: O jurnalista Digi 24, concediata dupa ce a dat o exclusivitate despre o gafa a Vioricai Dancila

Conducerea Digi 24 a concediat-o pe jurnalista care a prezentat in exclusivitatea informatia potrivit careia premierul Viorica Dancila a ratat intalnirea cu Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, anunta Pagina de Media.

Mihai Sora, replica pentru CTP: Nici nu te poti supara pe dumnealui pentru asemenea copilarii. Filosoful critica Digi 24 pentru ca invita groparii Romaniei

Filosoful Mihai Sora 102 ani) ii da replica jurnalistului Cristian Tudor Popescu 62 de ani) in disputa privind Digi 24, precizand ca nu s-a suparat, insa considera ca ar fi fost mai potrivit sa se discute despre ingrijorarile telespectatorilor privind o posibila noua directie editoriala.

Sa mori tu? Mihai Sora ii raspunde lui CTP: Nu ma supar, dar mai demne de atentie ar fi fost temerile privind evolutia Digi 24 decat rastalmacirea bietelor mele randuri

Filosoful Mihai Sora ii da replica jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Sora ii transmite ziaristului ca ar fi fost mai demne de atentietemerile referitoare la evolutia Digi 24, decat rastalmacirea bietelor mele randuri.

Radu Paraschivescu: Pastila de limba si Da-te la o carte ies din grila Digi 24 / Mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat

Miron Radu Paraschivescu a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca emisiunile sale Pastila de limba si Da-te la o carte ies din grila postului Digi 24.

Radu Paraschivescu: Pastila de limba si Da-te la o carte ies din grila Digi 24 / Mi s-a propus sa lucrez pro bono. Ca o fiara arghirofila, am refuzat

Radu Paraschivescu a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca emisiunile sale Pastila de limba si Da-te la o carte ies din grila postului Digi 24.

Radu Paraschivescu nu va mai aparea la Digi 24: Cavalereste, conducerea m-a anuntat ca editiile filmate pentru martie nu vor fi platite

Scriitorul Radu Paraschivescu 58 de ani) a confirmat ca a incheiat colaborarea de aproape cinci ani cu postul Digi 24, unde realiza doua emisiuni educative.

Situatie incerta la Digi 24. Ce emisiuni ar putea fi scoase din grila

Digi 24 trece printr-o perioda tumultoasa si, potrivit unor surse Paginademedia. ro, conducerea pregateste o noua grila, situatia unor emisiuni este neclara, iar atmosfera in redactie este incordata.

CTP ii raspunde lui Mihai Sora, dupa ce filosoful aspus ca Digi 24 merita sa dispara: Sa mori tu!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa ce filosoful Mihai Sora a scris pe pagina sa de Facebook ca Digi 24 merita sa dispara, dupa cedeputatul Florin Iordache a fost invitat la o emisiune a postului tv.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )