Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel mai rapid internet din Romania: RCS-RDS pierde masiv in fata Orange

Playtech Playtech,
Cel mai rapid internet din Romania: RCS-RDS pierde masiv in fata Orange

Orange si RCS-RDS au ajuns sa se intreaca in viteza. Deocamdata, doar unul are un avantaj imens, iar fata de 2017 diferenta s-a facut si mai mare. Oricat de mult ai aprecia internetul. continuă pe Playtech

Fondul Proprietatea, cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,65%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 12 - 19 octombrie, titlurile Fondul Proprietatea FP) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus FP, care a crescut cu 1,23%, in intervalul mentionat.

Cel mai mare port din Europa vrea sa creeze o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin

Cel mai mare port din Europa, Portul Rotterdam, a incheiat un parteneriat cu o banca olandeza ABN AMROsi cu filiala IT a Samsung pentru realiza o retea de transport maritim bazata pe tehnologia din spatele bitcoin blockchain.

Robor la sase luni, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,35%, cel mai mare nivel din 7 august pana in prezent, potrivit datelor publicate miercuri.

Pietele europene, la cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Bursele din Europa au scazut, ieri, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani, din cauza tensiunilor diplomatice cu Arabia Saudita, a temerilor legate de bugetul Italiei si de negocierile de Brexit.

Acesta e cel mai mare pod din lume intins peste o mare

Un pod care uneste regiunile autonome chinezesti Hong Kong si Macau de orasul chinezesc Zuhai se va deschide in aceasta saptamana, la noua ani de cand au inceput constructiile. Este cel.

Benzema devine al patrulea cel mai bun marcator din Liga Campionilor

Atacantul francez Karim Benzema a inscris un gol pentru Real Madrid in meciul cu Viktoria Plzen si a urcat pe locul patru in ierarhia marcatorilor din cea mai importanta competitie a fotbalului european.

VIDEOPep Guardiola, dupa victoria din Ucraina: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Shakthar Donetsk.

VIDEO Sahtior vs Manchester City 0-3/ Pep Guardiola: Cel mai bun meci de cnd sunt aici

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, a declarat ca echipa sa a jucat cel mai bun joc din perioada petrecuta de el pe banca tehnica, dupa ce cetatenii au trecut cu 3-0 de Sahtior Donetk.

Cel mai bine cotat arbitru roman va conduce derby-ul saptamanii din Liga Campionilor

Cel mai tare meci din UEFA Champions League de saptamana aceasta va fi arbitrat de un roman. Astfel, derby-ul Barcelona - Inter de miercuri, din Grupa B, va fi condus la centru de Ovidiu Hategan 38 de ani), cel.

VIDEO Zapada pe Transalpina. Utilajele deszapezesc cel mai inalt drum din tara

A venit iarna pe Transalpina, cel mai inalt drum din tara, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri, in pasul Urdele. Un strat de zapada de cativa centimetri s-a depus pe partea carosabila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )