Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi Communications, venituri mai mari cu 13,3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Digi Communications, venituri mai mari cu 13,3%

Veniturile consolidate ale Digi Communications N. , compania mama a RCS RDS S. , au depasit, in 2018, pragul de 1 miliard euroo, potrivit rezultatelor financiare anuale preliminare neauditate date publicitatii joi, 14 februarie 2019. Compania a. continuă pe Wall-Street Ro

Kia face cercetari in domeniul electro-mobilitatii pe cele mai mari piete din Europa

Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare Electric Mission, desfasurata in cele mai mari piete de automobile electrice din Europa de Nord, in parteneriat cu compania de cercetare si consultanta auto World Shopper.

CA URMARE A CRESTERII CHELTUIELILOR DE EXPLOATARE: Digi Communications - profit net in scadere cu 66%

Grupul Digi Communications a inregistrat, la data de 31 decembrie 2018, un profit net de 21,4 milioane de euro, in scadere cu 65,9% fata de cel raportat la finele lui 2017, de 61,70 milioane de euro, potrivit rezultatelor preliminare publicate, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Vesti proaste pentru romani. Preturile alimentelor cresc din ce in ce mai mult. Cele mai mari scumpiri sunt la legume

Vesti proaste pentru romani. Preturile alimentelor cresc din ce in ce mai mult, iar in ultima luna cele mai mari scumpiri au fost la legume. Asta in conditiile in care Banca Nationala a spus ca in 2.

Romanii, campioni la shopping: Vanzari record pentru magazinul local al unuia dintre cei mai mari retaileri de mobila din lume

Compania austriaca XXXLutz, al doilea cel mai mare retailer european de mobila, a inregistrat peste 1,5 milioane de clienti in magazinul Momax din Timisoara, primul magazin deschis in Romania, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Janos.

AUGUSTIN LAZAR: Sumele propuse de noi sunt mai mari decat cele ramase in buget

Procurorul general, August Lazar, a afirmat, astazi, ca sumele primite de Ministerul Public sunt mai mici decat cele pe care institutia le-a propus, aratand ca sunt cauze in care este nevoie de diverse expertize care costa multi bani si ca, in ultima perioada, Ministerul Public s-a aflat in situatia de a nu achita astfel de lucrari.

Salarii mai mari pentru directorii institutiilor de invatamant si angajatii MAI

Directorii de gradinite, scoli si colegii vor primi salarii mai mari, in medie cu 1. 200 de lei. Guvernul a aprobat luni, 11 februarie, modificarile necesare pentru a motiva unele categorii de angajati, salariile carora nu au fost majorate in urma implementarii noii legi cu privire la salarizare.

Orban (PNL): Bugetul PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari. Pune in pericol viata si siguranta fiecarui roman

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, vineri, ca bugetul prezentat de PSD-ALDE lasa Romania fara aparare in fata unor amenintari din ce in ce mai mari la adresa sigurantei nationale, motiv pentru.

17 firme romnesti participa la MWC Barcelona, unul dintre cele mai mari trguri de tehnologie

Saptesprezece firme romanesti din domeniul tehnologiei participa in perioada 25-28 februarie 2019, la o noua editie a targului international Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente IT din Europa.

Bursa online si unul dintre cele mai mari randamente potentiale pentru investitii

Fiecare dintre noi doreste sa obtina in schimbul banilor pe care ii cheltuie sau ii investeste randamentul maxim. Investitiile la bursa cu atat mai mult se caracterizeaza prin acest deziderat, deoarece de-a lungul vremii s-a demonstrat ca furnizeaza unul dintre cele mai mari randamente posibile.

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )