Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi a marit preturile: surpriza de pe factura de care trebuie sa stii

Playtech Playtech,
Digi a marit preturile: surpriza de pe factura de care trebuie sa stii

Digi a venit cu o surpriza tare neplacuta. Cand o sa vezi factura pe martie, o sa intelegi si de ce. De luna aceasta, grupul Digi 124; RCS-RDS aplica alte tarife. Grupul Digi 124; RCS-RDS a intrat in primavara cu preturi mai mari. Factura pe martie o sa fie prima pe care o sa vezi [] . continuă pe Playtech

Lidia Fecioru. Trei tipuri de femei de care trebuie sa fugi

Lidia Fecioru a prezentat, sambata la Adevaruri ascunse, care sunt cele trei tipuri de barbati de care trebuie sa fugi daca esti in cautarea unei relatii serioase, DETALII AICI, dar si care sunt cele trei.

Lidia Fecioru. Trei tipuri de barbati de care trebuie sa fugi

Lidia Fecioru a prezentat, sambata la Adevaruri ascunse, care sunt cele trei tipuri de barbati de care trebuie sa fugi daca esti in cautarea unei relatii serioase. Daca ne dorim o relatie serioasa,.

Kovesi: Au fost prea multe coincidente. Mi s-a facut dosar penal nainte de votul din PE, acum m-au chemat la audieri n ziua n care trebuie sa merg iar la Bruxelles

Laura Codruta Kovesi spune ca si-a depus candidatura pentru conducerea Parchetului European in nume personal, ca nu a avut asteptari de la Guvern sa o sustina, dar ca au fost prea multe coincidente in dosarul penal pe care i l-a facut Sectia de anchetare a magistratilor. Ea a afirmat ca s-a inceput urmarirea sa penala chiar inainte de a merge la audierea din Parlamentul European, iar acum este chemata din nou la Parchet chiar in ziua in care trebuie sa mearga din nou la Bruxelles.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )