Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digi RCS-RDS. Anunt vital pentru toti romanii de la gigantul ITC: iata ce primesc gratuit!

B1 B1,
Digi RCS-RDS. Anunt vital pentru toti romanii de la gigantul ITC: iata ce primesc gratuit!

Digi RCS-RDS a facut un anunt important pentru romanii care au abonament de telefonie mobila la acest gigant media. Un nou serviciu de la Digi Romania Compania a luat decizia de a. continuă pe B1

Schimbari majore pentru toti romanii. Guvernul ia in calcul majorarea contributiei la sanatate

Nivelul contributiilor datorate de romani pentru asigurarile de sanatate ar putea fi schimbat! Sistemul de sanatate are nevoie de bani! Iar cei care cotizeaza la el sunt prea putini pentru a sustine cheltuielile de care beneficiaza, in fapt, chiar si cei care nu cotizeaza. , a declarat premierul Ludovic Orban, luni.

Anunt vital pentru romani. Ministrul Muncii, principalele masuri pentru pensii, angajati si angajatori

Guvernul lanseaza, miercuri, Planului National de Investitii si Relansare Economica al Guvernului. in cadrul evenimentului, ministrul Muncii Violeta Alexandru a sustinut care sunt principalele prioritati in perioada urmatoare.

Se intampla de azi: anuntul Raiffeisen pentru toti clientii bancii

Raiffeisen Bank are un anunt extrem de important pentru toti clientii. Ar putea pica la fix pentru cei care calatoresc si sunt mereu pe drumuri in aceasta perioada, fie in concediu, fie in.

Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc. S-a simplificat procedura, incepand de azi

Inchiderea balcoanelor este o practica veche, inca de pe vremea de trista amintire, dar legislatia, cel putin pana acum, era greoaie si plina de birocratie si hartogaraie. Vestea simplificarii acestei proceduri este una bine-venita. Lege importanta pentru toti cei care stau la bloc si simplificata Pana de curand, daca cineva avea intentia de a-si inchide .

Grecia anunta ca primele teste pentru coronavirus aplicate turistilor au iesit negative. Toti romanii care au sosit cu avionul in Creta au fost testati

Autoritatile sanitare elene au anuntat joi ca primele 250 de teste pentru Covid-19 aplicate turistilor care au sosit miercuri, prima zi in care Grecia si-a deschis turismul de masa, s-au dovedit a fi toate.

Este oficial, se dau 1.450 de lei pentru toti acesti romani. Ce conditii trebuie indeplinite acum si pentru ce se dau

Sezonul de vara vine cu o veste buna pentru cateva mii de romani. Decizia finala a fost anuntata si vorbim de-un plus de 1. 450 de lei. Conform unui ordin al Ministerul Educatiei, care a.

Bani in plus la salariu pentru toti acesti romani. Legea a fost data acum, iar conditiile sunt simple

Finalul de iunie vine cu o veste buna pentru anumiti romani. A fost votat proiectul prin care vor primi mai multi bani. Desigur, sunt cateva criterii de avut in vedere. Proiectul de lege.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )