Libnet.ro
UNICEF

15:30

Digi |RCS-RDS, avertisment deosebit pentru toti clientii: teapa care te lasa fara bani

Playtech Playtech,
Digi |RCS-RDS, avertisment deosebit pentru toti clientii: teapa care te lasa fara bani

Grupul Digi |RCS-RDS a transmis un avertisment de maxima importanta. Compania sustine ca numele ii este folosita intr-o campanie care vizeaza direct clientii. Tentativele de frauda n-au. continuă pe Playtech

Oferta Digi |RCS-RDS pentru toti clientii: costa doar 5 lei ca sa profiti de un serviciu mult mai bun

Ultimele luni ne-au aratat ca o conexiune buna la internet e cruciala. Tocmai de aceea, daca ai internet de la Digi |RCS-RDS, ar trebui sa stii ce tip de abonamente are. Si costul e mic ca.

Amenzi pentru toti participantii la sarbatorirea premierului Ludovic Orban

Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a aplicat, sambata, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea mastii si fumatul in spatii inchise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3. 000 de lei pentru ca nu purta masca si fuma in birou, ministrii Economiei si Transporturilor, Virgil Popescu si Lucian Bode au fost sanctionati cu cate 2. 500 de lei pentru nepurtarea mastii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie sa plateasca 1. 000 de lei pentru purtarea mastii in mod necorespunzator.

P GRATUIT, kit de siguranta pentru toti constructorii!

Ceresit sustine constructorii din toate santierele! Henkel, prin brandul Ceresit, isi doreste sa sustina activitatea constructorilor, avand ca prioritate siguranta muncii acestora. Ceresit este lider pe piata materialelor de constructii pentru finisari, cu o notorietate de 99% in randul specialistilor, conform studiilor efectuate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )