Libnet.ro
UNICEF

19 Apr.

DIGI RCS-RDS. Serviciul GRATIS pe care il obtin toti romanii

B1 B1,
DIGI RCS-RDS. Serviciul GRATIS pe care il obtin toti romanii

DIGI RCS-RDS vine cu un serviciu gratis pentru toti romanii. Operatorul in telecomunicatii ne permite sa observam LIVE ceea ce se intampla in mai multe zone din tara, fara sa ne deplasam de la noi de. continuă pe B1

Digi RCS-RDS. Anunt vital pentru toti romanii de la gigantul ITC: iata ce primesc gratuit!

Digi RCS-RDS a facut un anunt important pentru romanii care au abonament de telefonie mobila la acest gigant media. Un nou serviciu de la Digi Romania Compania a luat decizia de a.

Se intampla de acum: Iohannis a promulgat legea care vizeaza toti romanii cu acces la internet

Legea privind violenta cibernetica a revenit in atentie odata cu cazul vloggerului Colo. Acum, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul. Parlamentarii s-au miscat rapid si au trecut.

Analizele care depisteaza cancerul inainte de aparitia simptomelor. Ce trebuie sa stie toti romanii

Specialistii au descoperit ca exista mai multe analize care pot depista cancerul chiar inainte de a aparea simptomele, acest lucru il face mai usor de tratat.

Grecia anunta ca primele teste pentru coronavirus aplicate turistilor au iesit negative. Toti romanii care au sosit cu avionul in Creta au fost testati

Autoritatile sanitare elene au anuntat joi ca primele 250 de teste pentru Covid-19 aplicate turistilor care au sosit miercuri, prima zi in care Grecia si-a deschis turismul de masa, s-au dovedit a fi toate.

Radu Banciu, despre posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei: Nu vrea, dar daca ii cer asta toti romanii din tara in genunchi, se sacrifica, ce sa faca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, posibilitatea ca Victor Ponta sa candideze la Primaria Capitalei din partea partidului pe care il conduce, Pro.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )