Libnet.ro
UNICEF

09:45

Tarifele de la Digi |RCS-RDS de care trebuie sa stii: ANCOM a dat unda verde

Playtech Playtech,
Tarifele de la Digi |RCS-RDS de care trebuie sa stii: ANCOM a dat unda verde

Grupul Digi e cunoscut pentru pretul abonamentelor mici pe care le ofera in Romania. Dar asta nu inseamna ca nu vine cu tarife mai mari in alte zone. Iar ANCOM e de acord cu aceasta. continuă pe Playtech

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

Numai de bine. Cum amenajam inteligent un spatiu mic. Regulile pe care trebuie sa le respecti

Ne dorim locuinte spatioase si inteligent amenajate, dar daca nu avem bani de o casa mare, macar sa o aranjam cum trebuie. Astazi vom vizita un apartament de doar 45 de metri patrati, dar atat de corect amenajat incat spatiul mic nu se simte.

Apare o noua pensie. Va fi acordata de primari. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca cei care vor sa o acceseze

Un nou tip de pensie speciala destinat unei anumite categorii profesionale urmeaza sa apara in Romania, dupa ce proiectul legislativ a trecut recent de Parlament. Anuntul a fost facut de deputatul USR Claudiu Nasui, cel care sustine ca a incercat sa blocheze legea, insa nu a reusit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )