Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, reactie neasteptata. Ce a spus dupa ce Livian are o noua relatie

Playtech Playtech,
Bianca Comanici de la Puterea Dragostei, reactie neasteptata. Ce a spus dupa ce Livian are o noua relatie

Dupa despartirea de Livian, Bianca de la Puterea Dragostei inca se recupereaza. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a ramas cu un gust amar si cu multe semne de intrebare. Reactia neasteptata a Biancai Comanici Bianca Comanici sustine ca banuia faptul ca Livian nu mai vrea sa continuie relatia cu ea si ca s-a orientat . continuă pe Playtech

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre Jador. De ce a incheiat orice legatura cu manelistul

Bianca Comanici de la Puterea Dragostei a spus adevarul despre relatia cu Jador. Acesta este motivul pentru care a incheiat orice legatura cu manelistul. Declaratiile castigatoarei show-ului matrimonial au pus fanii pe jar. Motivul pentru care Bianca Comanici si Jador nu mai vorbesc Dupa nenumarate despartiri si impacari intre Bianca si Livian, cei doi fosti .

VIDEO Bataie la Puterea Dragostei. Concurentele nu au mai rabdat si s-au luat de par

Situatia la Puterea Dragostei a fost la un pas sa degenereze, cand Alexandra a sarit la bataie la Aya. Conflictul a pornit in urma unui schimb de replici acide. VIDEO Bataie la Puterea Dragostei Situatia a degenerat dupa ce Aya a precizat ca vrea sa lupte pentru inima lui George. De altfel, tanara a fost .

Bianca de la Puterea Dragostei, primul mesaj catre Livian. Ce i-a transmis, dupa ce l-a vazut cu o alta femeie

Bianca de la Puterea Dragostei suspina dupa fostul amorez. Finalistii sezonului 2 al emisiunii Puterea Dragostei s-au despartit chiar inainte de Finala. Desi s-au mai tatonat la finele competitie, cei doi tot n-au ramas impreuna. Ce mesaj i-a transmis bruneta barbatului pe care l-a avut? Puterea Dragostei: Bianca Comanici, mesaj de dragoste catre Livian Bianca .

Prima poza cu iubita lui Livian de la Puterea Dragostei. Ea este Florentina, inlocuitoarea Biancai Comanici

Bianca si Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relatiei lor de iubire. Ei au decis sa se desparta dupa ce au castigat cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. Barbatul s-a reorintat rapid, astfel ca astazi, la cateva saptamani distanta de separarea de fosta iubita, el are deja .

Cristian Comanici, atac la Alexandra de la Puterea Dragostei! Cum are de gand sa o saboteze in emisiunea de la Kanal D

Cristian de la Puterea Dragostei a rabufnit in emsiunea de astazi spunand ca nu o mai suporta pe Alexandra. De altfel, spune el, tocmai din acel motiv a si injurat-o. Cristian Comanici, atac la Alexandra de la Puterea Dragostei! Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici, a rescunoscut ca a incercat sa o puna la punct pe .

Marius de la Puterea Dragostei si-a facut viitoarea soacra sa planga, din cateva cuvinte. Ce i-a spus femeii

La jumatatea lunii august, la petrecerea de ziua frumoasei blondine, Marius de la Puterea Dragostei si Andreea Pirui s-au logodit. Cererea in casatorie ia luat prin surprindere pe fanii cuplului, dar mai ales pe Andreea. Ea nu se astepta ca Marius sa faca pasul, mai ales ca, in urma cu o saptamana, dupa o cearta .

Imagini indecente cu o concurenta de la Puterea Dragostei! Ce face pentru bani, de fapt

Un nou scandal in una dintre cele mai iubite emisiuni de pe Kanal D. Au aparut imagini indecente cu o concurenta de la Puterea Dragostei si s-a aflat ce face, de fapt, pentru bani! Puterea Dragostei: Imagini indecente cu o concurenta Editia de marti a emisiunii Puterea Dragostei a adus noi dezvaluiri despre una dintre .

Puterea Dragostei a primit o noua lovitura. Decizia radicala luata la emisiunea de la Kanal D

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat, din nou, emisiunea Puterea Dragostei, difuzata de Kanal D. Care este valoarea amenzii, precum si motivul pentru care a fost sanctionat postul de televiziune, in cele ce urmeaza. Puterea Dragostei, sanctionata de CNA Show-ul matrimonial de la Kanal D a primit o noua lovitura din partea CNA. in .

Ella de la Puterea Dragostei a petrecut noaptea cu un fost concurent Exatlon Romania. Cine a vrajit-o pe bruneta

Ella a facut o noua cucerire! in plasa brunetei a mai cazut o victima, dar de data asta nu din randul manelistilor cunoscuti sau al concurentilor de la Puterea Dragostei. Aceasta a petrecut noaptea cu un fost participant al competitiei Exatlon. Cine este barbatul alaturi de care s-a filmat? Puterea Dragostei: Ella a petrecut noaptea .

Drama Daianei de la Puterea Dragostei. Ce secret dureros ascunde bruneta: Nu tinem legatura

Daiana socheaza pe toata lumea cu povestea sa de viata. Care este secretul dureros al fostei concurente de la Puterea Dragostei? Tanara a decis sa fie mai transparenta decat niciodata si sa le marturiseasca detalii din viata ei personala fanilor sai. Povestea dureroasa de viata a Daianei de la Puterea Dragostei Daiana a devenit cunoscut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )