Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bianca Dragusanu, facuta praf de Alex Bodi. Reactia fara precedent pe care a avut-o

Playtech Playtech,
Bianca Dragusanu, facuta praf de Alex Bodi. Reactia fara precedent pe care a avut-o

Bianca Dragusanu a fost facuta praf de Alex Bodi, semn ca telenovela dintre cei doi nu are de gand sa se sfarseasca prea curand. Reactia afaceristului dupa despartirea de blondina este una fara precedent! Alex Bodi a facut-o praf pe Bianca Dragusanu Desi cei doi au avut parte, de-a lungul relatiei lor, de despartiri si . continuă pe Playtech

Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi. E un milionar turc celebru

S-a format un cuplu in showbiz. Este vorba despre nimeni alta decat Bianca Dragusanu si un renumit milionar turc, fostul iubit al Ioanei Filimon, fosta concurenta la emisiunea Ferma, de la Pro Tv. Cu cine s-a combinat Bianca Dragusanu dupa despartirea de Alex Bodi Noua despartire dintre Bianca Dragusanu si Alex Bodi a surprins din .

Bianca Dragusanu l-a pierdut de tot pe Alex Bodi. Cu cine se insoara afaceristul

Bianca Dragusanu nu mai are la cine se intoarce nici daca se razgandeste din nou. Cunoscutul afacerist nu mai pierde timpul si isi linge ranile alaturi de viitoare sotie. Alex Bodi se insoara! Cu cine isi reface viata afaceristul? Bodi revine la dragostea dintre pauzele cu Bianca! Cunoscutul afacerist se intoarce la mai tanara iubire .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )