Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a reactionat Alexandru Rafila, dupa ce a vazut ca Andreea Esca a renuntat la verigheta. Gestul ei

Playtech Playtech,
Cum a reactionat Alexandru Rafila, dupa ce a vazut ca Andreea Esca a renuntat la verigheta. Gestul ei

Care a fost reactia presedintelui Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, cu privire la faptul ca Andreea Esca a renuntat la a mai purta verigheta si alte bijuterii pe timpul pandemiei de coronavirurs. Cum a reactionat Alexandru Rafila, dupa ce a vazut ca Andreea Esca a renuntat la verigheta Alexandru Rafila a reactionat la scurt . continuă pe Playtech

Rezultate impresionante dupa folosirea unui medicament impotriva COVID-10. Alexandru Rafila: Peste 100 de pacienti cu forme grave s-au vindecat

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie,spune ca momentul gasirii unui tratament pentru combaterea infectiei cu coronavirus e tot mai aproape.

Rezultate impresionante dupa folosirea unui medicament impotriva COVID-19. Alexandru Rafila: Peste 100 de pacienti cu forme grave s-au vindecat

Profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie,spune ca momentul gasirii unui tratament pentru combaterea infectiei cu coronavirus e tot mai aproape.

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

Doctorul Alexandru Rafila dezvaluie cand vor putea sa iasa afara copiii. Parintii nu mai au foarte mult timp de asteptat

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, vine cu o veste imbucuratoare pentru copii, parinti si bunici. Acesta explica importanta miscarii si a iesitului la aer curat a doua categorii de varsta, in mod special: copiii si varstnicii. Pentru ca a trecut mai bine de o luna de cand copii nu s-au mai putut bucura .

Alexandru Rafila: Putem avea primul medicament autorizat pentru COVID-19 pana in toamna

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca antiviralul Remdesivir ar putea fi primul medicament autorizat pentru coronavirs. Atunci cand ai un medicament care trateaza cauza bolii si rezultatele sunt rapid observabile, speranta este ca putem avea pana in toamna un tratament care sa impiedice aceste forme care provoaca un numar mare de decese, a declarat pentru Mediafax Alexandru Rafila.

CORONAVIRUS |Prof. Dr. Alexandru Rafila, despre medicamentul Remdesivir, impotriva COVID-19: in toamna ar putea sa fie deja autorizat si fabricat

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Prof. Dr. Alexandru Rafila, si-a exprimat parerea legata de medicamentul Remdesivir, testat in SUA pe pacientii cu coronavirus. Medicamentul experimental,.

Alexandru Rafila: Medicamentul Remdesivir impotriva COVID-19 ar putea fi autorizat si fabricat prin toamna

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a vorbit la Antena 3 despre efectele medicamentului Remdesivir testat in SUA pentru pacientii cu coronavirus.

Alexandru Rafila: Suntem cu o saptamana - 10 zile inainte de atingerea unui numar maxim de cazuri noi

Profesorul dr. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca in momentul de fata ne aflam foarte aproape de atingerea unui varf al pandemiei de COVID-19 in Romania.

Alexandru Rafila vorbeste despre reluarea activitatii: Macar o parte din masuri sa fie ridicate

Alexandru Rafila a vorbit despre reluarea ativitatilor in Romania. Presedintele Societatii Romane de Microbiologi sustine ca este momentul in care trebuie gandita o strategie coerenta de reluare a activitatii efectate de pandemie.

Alexandru Rafila, despre reluarea activitatii in Romania: Macar la nivel local sa se poata ridica o parte din masuri

Profesorul Alexandru Rafila spune ca este momentul in care trebuie gandita o strategie coerenta de reluare a activitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )