Libnet.ro
UNICEF

11:45

Donald Trump, bagat in pamant de reactia la coronavirus: sondajele care il distrug

Playtech Playtech,
Donald Trump, bagat in pamant de reactia la coronavirus: sondajele care il distrug

In ultimele saptamani, Statele Unite ale Americii au devenit un exemplu despre cum sa nu reactionezi la o pandemie, iar Donald Trump se afla in fruntea acestui dezastru. SUA se afla la. continuă pe Playtech

Donald Trump, pe Twitter: Eliberati Minnesota! Eliberati Michigan! Eliberati Virginia

O serie de mesaje publicate de presedintele american Donald Trump par sa sustina protestele impotriva masurilor de carantina in state guvernate de democrati, scrie AFP.

Guvernatorii celor mai afectate state din SUA spun ca este prea devreme pentru ridicarea carantinei, desi Donald Trump cere repornirea economiei

Guvernatorii celor mai afectate state SUA au intrat intr-un clinci cu presedintele Donald Trump, in conditiile in care liderul de la Casa Alba sustine ca acestia detin suficiente teste pentru coronavirus si c.

Donald Trump a anuntat ca va suspenda temporar imigratia in SUA

Presedintele Donald Trump a anuntat intr-un mesaj publicat pe Twitter ca va suspenda temporar imigratia in Statele Unite.

Donald Trump, presedintele SUA: China ar trebui sa infrunte consecintele daca e responsabila cu buna stiinta pentru pandemia de COVID-19 (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA, a avertizat China ca ar trebui sa infrunte consecintele daca ar fi responsabila cu buna stiinta pentru pandemia de COVID-19. Liderul de la Casa Alba a facut aceasta.

Digisport: Statele Unite au depasit pragul de 700.000 de persoane infectate cu COVID-19. Americanii sfideaza apelul lui Donald Trump

In contextul in care cifrele sunt intr-o continua crestere, iar Statele Unite au ajuns sa aiba o treime din totalul cazurilor de coronavirus raportate in intreaga lume 2. 446), mai multe decizii au fost luate in lumea sportului.

Donald Trump anunta suspendarea dreptului de imigrare in Statele Unite

Administratia Trump a anuntat ca finalizeza un ordin executiv prin care imigrarea in Statele Unite va fi momentan suspendata, din cauza pandemiei de coronavirus.

Mesajul ambasadorului SUA in Romania, Adrian Zuckerman, si a lui Donald Trump pentru romani, cu ocazia Pastelui

Printre oficialii care au transmis mesaje catre romanii cu ocazia sarbatorilor pascale se numara si ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman. Acesta a transmis, duminica, un mesaj din partea sa si a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )