Libnet.ro
UNICEF

10:31

Efectele incalzirii globale in 2020: Romania, cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani

Playtech Playtech,
Efectele incalzirii globale in 2020: Romania, cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani

Lipsa precipitatiilor din ultimele luni ar putea baga agricultorii romani intr-o criza fara precedent. Reactia Ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale confirma efectele incalzirii. continuă pe Playtech

Premierul Republicii Moldova spune ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa Donatia trimisa cetatenilor din stanga Prutului fusese intampinata si ea cu reactii controversate de oficialii de la Chisinau

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a continuat sirul declaratiilor provocatoare la adresa Bucurestiului, vineri, cand a afirmat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa. Mai mult decat.

Asiguratori: Reparatiile auto s-au scumpit. Romania are cea mai mare rata a daunei din Europa Centrala si de Est

In Top 5 piete de asigurari generale din Europa Centrala si de Est, Romania este cea in care asigurarile auto au impactul cel mai puternic, atat din perspectiva primelor brute suscrise, cat si din cea a cheltuielilor cu daunele.

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MINISTRUL MEDIULUI: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani

Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a efectuat luni o vizita de lucru in judetul Teleorman, ocazie cu care a declarat ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani, iar in prezent in Romania sunt cel putin 500. 000 de hectare de terenuri degradate.

Anunt pentru romanii care au cont bancar: 4 milioane de carduri, vizate. Cea mai mare banca face schimbari radicale

E cert ca suntem intr-o perioada cu schimbari majore in piata bancara si in societate. Dar nu mai e un secret ca digitalizarea va schimba lucrurile radical. Cea mai mare banca din.

Focar de infectie cu COVID-19 la cea mai mare fabrica de paine din Harghita: Mai multi angajati, testati pozitiv la SARS-CoV-2

Un nou focar de COVID-19 a fost anuntat luni la cea mai mare firma de panificatie din Harghita, Harmopan. Compania a anuntat pe pagina de Facebook, ca mai multi angajati au fost testati pozitiv la noul.

O padure cat o tara. Ministrul Mediului, Costel Alexe: Planul nostru este sa demaram cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani (VIDEO)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anuntat, luni, ca planul autoritatilor este sa demareze cea mai mare extindere a fondului forestier din ultimii 30 de ani. Alexe a explicat ca in tara noastra sunt cel putin.

Suedia, tara cu cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19

Tara scandinava are cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19 din lume, in ultimele sapte zile.

Dan Dungaciu: Brexitul, cea mai mare amenintare structurala pentru UE. Daca are constiinta strategica, Bruxellesul nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes (VIDEO)

Brexitul este cea mai mare amenintare structurala pentru UE, iar Bruxellesul daca are constiinta strategica nu isi poate permite ca exemplul Regatului Unit sa fie unul de succes, pentru ca ar putea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )