Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fiica lui Alin Oprea continua sa isi umileasca tatal. Tot internetul a vazut ce i-a facut solistului

Playtech Playtech,
Fiica lui Alin Oprea continua sa isi umileasca tatal. Tot internetul a vazut ce i-a facut solistului

Scandalul din familia Oprea continua, dar de data asta sub ochii si urechile tuturor. Interventia din seara trecuta a fiicei artistului a lasat inmarmurita o tara intreaga. Ce a avut sa-i reproseze la vizionarea online a emisiunii cu tatal sau? Fiica lui Alin Oprea nu-si recunoaste tatal: Reactia tinerei la marturiile artistului Scandalul divortului dintre . continuă pe Playtech

VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, in direct la TV. Ce cuvinte dure i-a aruncat ea, dupa ce a refuzat sa se intoarca acasa

In divortul dintre Alin Oprea si sotia sa, a intervenit acum si fiica artistului. Astfel ca tanara a avut si o reactie neasteptata, dar si emotionanta in emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show. Astfel, artistul a fost criticat dur de catre copila. VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, in direct la TV Dupa .

VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta sotie? A sunat la 112 si a iesit mare scandal: Asta inseamna viol

Scandalul divortului dintre Alin Oprea si sotia sa ia amploare, odata cu interventia soacrei, dar si cu cumnatul lui. Astfel ca vedeta nu a fost lasata sa-si ia lucrurile din propria casa. VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta sotie? Scandalul dintre Alin Oprea si Larisa pare ca abia incepe, din moment ce lucrurile negative tot .

EXCLUSIV Ce se intampla intre Alin Oprea si sotia sa, dupa ce artistul de la Talisman se imbata. Scene umilitoare: O scuipa si o injura!

Ce se intampla intre Alin Oprea si sotia sa, dupa ce artistul de la Talisman se imbata? Surse din apropierea artistului sustin ca acesta a avut nenumarate excese de furie la adresa sotiei sale, ba chiar devenea agresiv verbal de multe ori. in urma cu o luna au aparut primele informatii conform carora Alin Oprea .

Alin Oprea, scandal de zile mari cu familia fostei sale sotii: Ma agreseaza femeia asta

Alin Oprea, cantaretul blond al formatiei Talisman,este in plin scandal cu rudele fostei sale sotii. Artistul a facut dezvaluiri uluitoare in direct. Alin Oprea, scandal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )