Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ianis Hagi, reactia prin care a lasat pe toata lumea fara replica! Ce a spus despre echipa nationala

Playtech Playtech,
Ianis Hagi, reactia prin care a lasat pe toata lumea fara replica! Ce a spus despre echipa nationala

Ianis Hagi a avut o afirmatie total neasteptata inaintea partidei cu Austria, din etapa a doua a Ligii Natiunilor. Fotbalistul lui Glasgow Rangers a declarat ca partida din aceasta seara, de la Klagenfurt, este una mai usoara decat cea contra Irlandei de Nord. Vineri, tricolorii au dominat categoric partida, chiar si cu evolutia modesta a . continuă pe Playtech

Ce face Ianis Hagi in fiecare dimineata. Armata e nimic, la 7 fara 15 incepe negresit asa

Ianis Hagi nu se abate de la programul pe care si l-a facut deja de o lunga perioada si care il ajuta sa se mentina. Ce respecta sportivul cu sfintenie? O zi cu Ianis Hagi: Programul aspru al sportivului Ianis Hagi a povestit intr-un interviu pentru site-ul Viitorul cum arata o zi obisnuita din viata .

Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristete. Anuntul lui Mirel Radoi

Dupa o pauza competitionala destul de lunga, datorata pandemiei, echipa nationala a Romaniei va reveni, in aceasta seara, pe teren, impotriva Irlandei de Nord, intr-un meci care face parte din Liga Natiunilor. Ianis Hagi a primit decizia, cu mare tristete Unul din jucatorii noului val, Ianis Hagi, in relativ scurtul timp de cand a intrat .

Ianis Hagi, prima reactie dupa un nou rezultat dezamagitor. Ce a transmis jucatorul

Ianis Hagi nu se regaseste in startul acestui sezon. A avut o evolutie modesta si in partida cu Irlanda de Nord, scor 1-1, astfel ca isi continua forma slaba de la Glasgow Rangers. Mirel Radoi a decis sa il scoata la pauza pe Ianis jr. , care avea si un cartonas galben. Fotbalistul a transmis pe .

Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil. Cat de slab este fiul Regelui

La debutul pe banca Nationalei a noului selectioner, Mirel Radoi, Romania s-a chinuit sa invinga o echipa a Irlandei deNord ramasa in 10 oameni, inca din minutul 25 al primei reprize. Jocul echipei a fost dezamagitor, iar analistii sportivi critica dur prestatia tricolorilor. Ianis Hagi, desfiintat dupa un joc execrabil Romania, in meciul de aseara, .

Andreea Esca, criticata de fani. Doua detalii observate de toata lumea

Dupa ce in luna iulie se isca un adevarat cutremur in showbiz-ul romanesc, dupa ce Andreea Esca anunta ca atat ea, cat si fiul si sotul sau au fost infectati cu noul coronavirus, acum lucrurile au revenit la normal, atat pe plan personal, dar si profesional, vedeta revenind la pupitrul Stirilor PRO TV. Andreea Esca, .

USR si UDMR au atacat la CCR legea prin care prin care Camera de Comert primeste gratuit terenul de la Romexpo

USR si UDMR au atacat vineri la Curtea Constitutionala legea prin care terenul Romexpo, in suprafata de 46 hectare, trece din proprietatea statului in proprietatea Camerei de Comert. Legea a fost adoptata miercuri de Camera Deputatilor, forul decizional, cu voturile PSD si PNL.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele prin care 250.000 de elevi si profesorii din Bucuresti se pot testa de COVID-19 cu bani de la Primaria Capitalei

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat proiectele propuse de primarul Gabriela Firea prin care 250. 000 de elevi, dar si profesorii se pot testa gratuit de Covid-19. Persoanele care se inscriu pentru testare vor primi un sprijin financiar in valoare de 200 de leibeneficiar ce va fi decontat unitatilor de specialitate in testare RTC-PCR afiliate proiectului, practic se vor testa gratuit.

Metoda prin care tii copilul acasa in pandemie, dezvaluita de un avocat: invatamantul e obligatoriu, parintii nu au voie sa tina copiii acasa

Invatamantul in Romania, in acest moment este pus la grea incercare. Cu o saptamana inainte de inceperea scolii parintii se tem sa-si duca copii la ore si ar prefera sistemul de educatie online. cel putin pentru o perioada de timp, pana se stabilieaza lucrurile. Scoala romaneasca in plina pandemie Conform unui sondaj realizat in aceasta perioada, .

Guvernul ar putea modifica legea prin care nu se pot face listari timp de 2 ani, pentru a putea fi aplicata cum ar fi dorit PSD. Ar rezolva unele probleme

La initiativa PSD, anul acesta a fost adoptata o lege prin care se interzic listarile pe bursa ale companiilor de stat timp de 2 ani. HotNews. ro a scris despre acest lucru atat inainte, cat si dupa adoptare. Pentru ca au fost indicate unele probleme in aplicarea legii de catre Curtea Constitutionala, Ministerul Economiei a pregatit un proiect prin care sa consolideze ideea avuta de legiuitori, adica de Parlament proiectul fiind al PSD), si sa rezolve unele probleme ce pot sa apara in practica ce pot duce la blocaje in economie.

Fotbalistul legendar din Romania a ajuns sa livreze la Uber Eats. Situatia dramatica prin care trece

Multi jucatorii din Liga 1, de nivel cel mult mediocru, ajung in ziua de astazi sa castige sute de mii de euro. Dar super fotbalistii Romaniei din anii 60, 70 si 80 nu au fost la fel de norocosi. Si se pot considera cu siguranta nedreptatiti. Iar cei care nu au reusit sa isi faca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )