Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce se intampla acum, de fapt, cu fata arsa de 17 ani din Mehedinti. Reactia oficiala a spitalului

Playtech Playtech,
Ce se intampla acum, de fapt, cu fata arsa de 17 ani din Mehedinti. Reactia oficiala a spitalului

Fata de 17 ani din Mehedinti incendiata de criminalul Ion Turnagiu a suferit sapte operatii, cea mai recenta in urma cu doua zile, iar sansele de supravietuire au crescut. Fata din Mehedinti incendiata de un criminal, in stare grava, dar stabila. Reactia oficiala a spitalului Grigore Alexandrescu Fata a fost incendiata pe 12 iunie de . continuă pe Playtech

7 ani de la moartea lui Ionut Anghel, baietelul ucis de cainii maidanezi. Ce se intampla acum cu familia copilului

Durere fara sfarsit pentru parintii lui Ionut Anghel, baietelul sfasiat de cainii vagabonzi din Parcul Tei. Dorul le frange inima in bucati de 7 ani. S-au implinit 7 ani de la moartea lui Ionut Anghel, copilul ucis de cainii maidanezi in parc. Familia lui este inca ingenuncheata de durere Regrete, neputinta, revolta. Lacrimile nu li .

Ce se intampla acum cu Lia Bugnar, cea mai controversata concurenta de la Asia Express

Lia Bugnar, actrita si regizoare, are o relatie de cativa ani cu Anghel Damian, actor si scenarist al serialului Vlad de la PRO TV. Desi ii despart 23 de ani, experiente si etape, cei doi par sa fie facuti unul pentru celalalt. Chiar daca isasi actrita se mira de faptul ca este contemporana cu partenerul .

EXCLUSIV. impacare istorica in muzica populara din Romania. Ce se intampla acum intre Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga

Dupa luni de zile in care si-au aruncat cuvinte grele, Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga s-au impacat! Cele doua cantarete de muzica populara au decis sa ingroape securea razboiului. Elena Merisoreanu si Cornelia Catanga s-au impacat La finalul anului 2019, dupa mai bine de 30 de ani de prietenie, Cornelia Catanga si Elena Merisoreanu s-au .

Locul unde au fost executati sotii Ceausescu. Ce se intampla acum

Retailerul electro-IT Altex, care este controlat de omul de afaceri Dan Ostahie si unul dintre cei mai mari jucatori de profil, se extinde si astfel intra in complexul comercial Dambovita Mall din Targoviste, construit chiar in locul unitatii militare unde a fost executat cuplul Ceausescu, Elena si Nicolae. Ce se intampla in locul unde au .

Ungaria, decizie radicala pentru Romania. Ce se intampla acum la granita

De la data de 1 septembrie, Ungaria isi va inaspri reguile de trecere a frontierei, in conditiile in care numarul de contaminari este in crestere in tarile vecine, a anuntat astazi premierul ungar Viktor Orban la radioul de stat, anunta Reuters, citata de Agerpres. Ungaria, decizie radicala pentru Romania Cand va incepe noul an scolar, .

Caracatita lui Dragnea se intinde in continuare. Ce se intampla acum cu Tel Drum

Statul de drept ar trebui sa aiba parghiile necesare pentru a putea lupta, concret, impotriva oricarei metode de inselaciune, coruptie si delapidare, iar organele abilitate sa faca acest lucru sa-si poata exercita atributiile cat mai coerent posibil. Caracatita lui Dragnea se intinde in continuare Desi in continuare in spatele gratiilor, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, .

Dragnea, aproape de libertate? Ce se intampla acum cu fostul sef PSD

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca Liviu Dragnea este tot mai aproape de libertate. Avocatii fostului sef PSD au gasit o eroare judiciara care ar putea anula condamnarea sa. Dragnea este aproape de libertate? Codrin Stefanescu confirma intr-un mesaj postat azi noapte, fostul secretar general al .

Care este, de fapt, cel mai inalt munte din lume. NU mai este Everestul, asa cum stiam toti

Cel mai inalt munte nu mai este Everestul, asa cum stim cu totii. Daca e sa se masoare distanta de la centrul Pamantului, prin crusta ridicata din apropierea Ecuatorului, Muntele Chimborazo din Ecuador este de departe cel mai inalt munte. Care este cel mai inalt munte din lume. NU mai este muntele Everest, asa cum .

Un baiat de 17 ani a murit intr-un accident la Rascani

Un baiat de 17 ani si-a pierdut viata in aceasta dimineata, 22 august, intr-un accident rutier produs in raionul Rascani. Acesta era in calitate de pasager intr-un automobil care a derapat si s-a rasturnat.

Ce se intampla, de fapt, intre Daniela Crudu si Gabi Badalau. Vestea neasteptata aflata acum

Relatia dintre Gabi Badalau si Daniela Crudu pare sa fie tot mai serioasa, in contextul in care fosta asistenta TV s-ar fi mutat in vila fiului baronului din Giurgiu. Ce se intampla intre Daniela Crudu si Gabi Badalau. Vestea incredibila aflata acum Relatia dintre Gabi Badalau si Daniela Crudu dureaza deceva timp si devine din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )