Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marcel Ciolacu a facut o criza de nervi in direct. Reactia vulgara a presedintelui PSD

Playtech Playtech,
Marcel Ciolacu a facut o criza de nervi in direct. Reactia vulgara a presedintelui PSD

Ziua de 31 august 2020 va intra in istoria PSD, ca una din cele mai negre zile, o zi a esecului politic, dar si ca o lectie de umilinta si de reorganizare interioara. Iar Marcel Ciolacu, noul presedinte ales al social-democratilor, a avut prima sa infrangere in Parlamentul Romaniei. Marcel Ciolacu a facut o criza . continuă pe Playtech

Eugen Teodorovici: Marcel Ciolacu trebuie sa explice colegilor din PSD de ce nu s-a putut ca motiunea sa fie discutata si votata in Parlament. Nu s-a dorit trecerea motiunii (VIDEO)

Fostul ministru Eugen Orlando Teodorovici a recunoscut, luni seara, in direct pe B1 TV, ca ziua de luni a fost una rusinoasa si sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, trebuie sa explice.

Marcel Ciolacu: in acest moment, PSD nu are 233 de voturi. Nu s-a facut cvorumul (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a facut o serie de precizari, luni, in contextul in care nu a fost intrunit cvorumul pentru sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si sa voteze mo.

Patru oameni exclusi din PSD. Marcel Ciolacu a socat: ce se intampla cu Carmen Dan

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu nu a iertat pe nimeni. Acesta taie in carne vie, facand mai multe acuzatii. Ce se intampla acum cu Carmen Dan. Patru oameni au fost exclusi din PSD Consiliului Politic National al PSD, convocat marti, dupa esecul lamentabil al motiunii de cenzura initiate de PSD impotriva Guvernului Orban, .

MARCEL CIOLACU: Cei care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori pentru dezastrul imbolnavirilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut astazi ca toti combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori , alaturi de PNL, pentru dezastrul in ce priveste imbolnavirile cu COVID-19.

MARCEL CIOLACU: Cei care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori pentru dezastrul imbolnavirilor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut astazi ca toti combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt raspunzatori , alaturi de PNL, pentru dezastrul in ce priveste imbolnavirile cu COVID-19.

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Marcel Ciolacu a vrut ca motiunea sa nu ajunga la vot!

Ion Cristoiu afirma ca neintrunirea cvorumului si deci lipsa unui vot in cazul motiunii de cenzura a PSD impotriva Guvdernului Orban a fost o strategie vicleana a liderului partidului, Marcel Ciolacu, prin care a incercat sa impace si capra, si varza.

Marcel Ciolacu, dupa cel mai recent bilant epidemic: Toti tradatorii, fripturistii si combinagii care au tinut Guvernul Orban in viata sunt reponsabili alaturi de PNL pentru acest dezastru

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca sectiile de terapie intensiva din tara gem de bolnavi, iar Romania a depasit China la numarul cazurilor confirmate de COVID-19. Pentru acest.

Marcel Ciolacu s-a dezlantuit pe Facebook: Toti tradatorii, toti fripturistii, toti sunt raspunzatori!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, s-a dezlantuit intr-o postare pe Facebook in care a acuzat Guvernul PNL, dar si toti cei care l-au girat, sunt raspunzatori de dezastrul total din Romania.

Marcel Ciolacu, criticat de liderul PSD Vaslui pentru excluderile anuntate: Este o prostie!

Motiunea de cenzura initiata de PSD s-a dovedit a fi un esec. in urma acestui eveniment, Marcel Ciolacu, presedintele interimar social-democrat, a declarat ca are in vedere excluderea membrilor care nu s-au.

Marcel Ciolacu: Radulescu mi-a scris ca are splina si ficatul un pic marite; Replica Deputatului AKM: Am varsat sange. Eu nu ma duc in Parlament sa mor

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca deputatul Catalin Radulescu i-a scris si i-a spus ca are splina si ficatul un pic marite, insa alesul PSD, unul dintre cei cinci care au absentat la motiunea de cenzura, a explicat ulterior ca a tusit cu sange si s-a prezentat la spital.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )