Libnet.ro
UNICEF

07:00

Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea. Reactia socanta pe care a avut-o la TV

Playtech Playtech,
Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea. Reactia socanta pe care a avut-o la TV

Jurnalistul Radu Banciu a avut o reactie, la auzul informatiilor legate de fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, care in prezent este incarcerat la Penitenciarul Rahova. Ca urmare, Radu Banciu a avut un atac fara precedent. Radu Banciu l-a distrus pe Liviu Dragnea Dupa ce Liviu Dragnea s-a plans magistratilor de la Judecatoria Sectorului 5 . continuă pe Playtech

Radu Banciu, despre Liviu Dragnea: Sa stiti ca inca e viu. isi petrece 23 de ore din 24 in celula, ceea ce, sigur, nu poate decat sa ne bucure (VIDEO)

Radu Banciu a exprimat, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, uluirea si revolta vizavi de faptul ca Romania a fost o vreme condusa de un individ ca Liviu Dragnea, un garajist si un nimeni.

Zambia, in doliu dupa moartea unui peste. Radu Banciu: Cand ne-o fi la fel de rau acum, sa ne gandim ca sunt unii mai imbecili decat noi undeva pe planeta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia petrecuta in Zambia, unde moartea pestelui Mafishi a fost deplansa pana si de presedintele Edgar Lungu. Sa.

Radu Banciu, despre deschiderea metroului din Drumul Taberei: Vor introduce garnituri vechi de 40 de ani. Asta e Capitala Romaniei

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca magistrala de metrou din Drumul Taberei ar putea fi data in folosinta in acest weekend. Prezentatorul a spus ca, pe.

Radu Banciu: Sigur ca PSD si-ar dori comasarea alegerilor, ca n-ar pierde decat o data la fundul gol (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca ideea avansata de presedintele PSD, Marcel Ciolacu, privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare este o prostie.

Radu Banciu, despre redeschiderea scolilor: Avem scenariul ecarlat, untdelemn, paprika... Da-le dracului de scenarii, ca nu ele conteaza, ci culoarea din capatul lor! (VIDEO)

Radu Banciu a ironizat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, organizarea greoaie si alambicata a deschiderii noului an scolar, pe scenariile verde, galben si rosu, dar si incapacitatea.

Radu Banciu: Elevii nu au unde se duca. Practic, scolile nu sunt pregatite. Va fi o debandada fara precedent

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cat de nepregatite sunt scolile din Romania, in plina pandemiesi cand inceputul anului scolar bate la usa. Potrivit.

Reactia socanta a tatalui batausei de la Targu Jiu, dupa ce a fost retinuta de politie: Copilul meu nu trebuia sa stea inchis intre 4 pereti, rupt de sanul familiei

Cazul de o violenta rara de la Targu Jiu a oripilat o tara intreaga, mai putin pe parintii fetelor agresoare care au umilit si batut o tanara nevinovata. in urma retinerii uneia dintre ele pentru 24 de ore, parintii fetei se revolta pentru nedreptatea facuta. O bataie rupta din filmele de groaza Unul dintre cele .

Fiul lui Liviu Dragnea, asteptat miercuri la Tribunalul Bucuresti. Valentin Dragnea a fost citat ca martor in dosarul Tel Drum

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, este citat miercuri incepand cu ora 9. 00 la Tribunalul Bucuresti, unde judecatorii il vor audia in dosarul Tel Drum, cel in care sunt judecati directorii firmei de constructii din Teleorman. Liviu Dragnea a fost pus sub acuzate intr-un dosar separat privind activitatea Tel Drum, dar rechizitoriul nu a fost inca finalizat.

Noi informatii despre fostul lider PDS. Liviu Dragnea trece prin clipe extrem de grele in puscarie: il tin fortat in camera, are dureri imense si asteapt257; s257; i se permit257; asta

Au aparut vesti noi si mai putin imbucuratoare despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea. Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a publicat ieri un mesaj pe Facebook in care a povestit ca fostul sau sef este pedepsit si ii sunt aplicate pedepse inadmisibile. E un om puternic, nu plange, nu url257;! .

EXCLUSIV Fiul lui Liviu Dragnea va fi adus cu jandarmii la instanta in dosarul Tel Drum. Ce au spus martorii in fata judecatorului - FOTO

Fiul lui Liviu Dragnea va fi citat cu mandat de aducere in dosarul Tel Drum, dupa ce a lipsit fara nicio explicatie, miercuri, de la termenul din dosarul in care directorii societatii sunt judecati pentru teapa de 1 milion de euro din fonduri europene. Tot miercuri, un angajat al Tel Drum a dat adresa exacta a locului numit de inculpati in interceptari La Bariera, un imobil unde se intalneau cei din conducerea societatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )