Libnet.ro
UNICEF

22:45

Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Playtech Playtech,
Raed Arafat, reactie categorica. Ce a putut sa spuna despre redeschiderea restaurantelor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a anuntat intr-o conferinta de presa ca, in anumite conditii, dupa 1 septembrie, restaurantele se pot deschide in interior. Care a fost reactia sefului DSU, Raed Arafat. Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor Desi presedintele, Klaus Iohannis a declarat ca restaurantele se pot redeschide de la 1 septembrie, seful . continuă pe Playtech

RAED ARAFAT: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat, conform Hotnews.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor. Risc zero nu exista

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, considera ca, in toamna, este perfect posibila o revenire a coronavirussului, odata cu redeschiderea scolilor si reluarea activitatii dupa vacanta. Acesta a mai spus ca nu poate fi de acord cu redeschiderea restaurantelor.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, in calitate de medic, nu poate recomanda redeschiderea restaurantelor, varianta luata in calcul de autoritati pentru 1 septembrie. Daca se doreste deschiderea restaurantelor la un moment dat, putem spune conditiile pentru a reduce riscurile. Risc zero nu exista, a afirmat Arafat.

Raed Arafat: Nu pot sa recomand deschiderea restaurantelor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgnta, Raed Arafat, a declarat ca in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor urmeaza discutii in acest sens si ca el nu poate recomanda deschiderea acestora.

Traian Basescu, reactie categorica despre clanul Duduianu si Politia Romana. I-a desfiintat pe toti

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a criticat dur conducerea Politiei Romane, dupa ce au aparut imagini care demonstreaza ca ofiterii de rang inalt ai institutiei s-au intalnit, pe ascuns, intr-o biserica, cu interlopi ai clanului Duduianu. Basescu a declarat ca i-ar destitui pe loc pe cei care au luat parte la intalnire. Mai multe .

Raed Arafat, despre sfarsitul pandemiei de coronavirus. Anuntul asteptat de toti romanii

Secretarul de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat a vorbit, marti, despre cand ar putea avea loc sfarsitul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat, despre pandemia de COVID-19: S-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat marti ca pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea chiar sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce este mai rau din aceasta pandemie.

Raed Arafat, despre noul an scolar, in contextul COVID-19: Daca apar focare, vor fi luate masuri, probabil inclusiv inchiderea temporara a scolii in care apare un astfel de focar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a acordat, marti seara, un interviu postului B1 TV. Printre altele, Raed Arafat a abordat si subiectul reluarii cursurilor in noul an scolar, in contextul.

Raed Arafat: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau Multi nu au argumente stiintifice, dar abereaza toata ziua si, din pacate, sunt crezuti

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit marti seara, pentru B1 TV, despre criza COVID-19 in Romania. Dupa saptamani intregi de crestere ingrijoratoare a numarului de.

Raed Arafat: Pandemia de coronavirus nu a trecut si s-ar putea sa ne trezim ca nici macar nu am vazut ce e mai rau Multi nu au argumente stiintifice, dar abereaza toata ziua si, din pacate, sunt crezuti (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit marti seara, pentru B1 TV, despre criza COVID-19 in Romania. Dupa saptamani intregi de crestere ingrijoratoare a numarului de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )