Libnet.ro
UNICEF

20:15

Reactia politistilor, dupa scandalul din Rahova. Nu ati inteles? Atunci traducem!

Playtech Playtech,
Reactia politistilor, dupa scandalul din Rahova. Nu ati inteles? Atunci traducem!

Fie ca au fost oficiale sau nu, declaratiile politistilor au invadat internetul, dupa incidentele de la Sacele si din Bucuresti, unde s-au dat adevarate lupte de strada, in ultimele zile. Politistii au fost acuzati de unii ca nu au reactionat suficient de hotarat, iar altii au sustinut ca oamenii legii au fost prea violenti. Reactia . continuă pe Playtech

Reactia lui Marian Godina, dupa scandalul cu romii din cartierul Rahova. A venit politia!

In seara de Paste, intr-unul din rau-famatele cartiere bucurestene, a avut loc o adevarata bataie intre fortele de ordine si locuitorii de origine rroma din celebrul cartier Rahova. Reactia lui Marian Godina, dupa scandalul cu romii din cartierul Rahova Conform relatarilor din seara incidentului, scene de razboiau avut loc in cartierul Rahova din Bucuresti, dupa .

Petrecerea de la care a pornit scandalul din Rahova: Asteptam Politia! Revolutie!

Sute de politisti si jandarmi au intervenit in cartierul Rahova, in prima zi de Paste, dupa ce zeci de oameni au facut o petrecere pe strada, au ascultat muzica, au facut gratar si i-au provocat pe politisti sa vina sa ii aresteze.

Patru barbati retinuti dupa incidentele din Hunedoara

Patru barbati au fost retinuti dupa ce mai multi oameni ai legii au fost agresati verbal de oameni din oras pentru ca au legitimat un biciclist beat. Politistii au dat si trei amenzi, in valoare de 9. 000 de lei.

Noua persoane au fost retinute dupa bataia din Sectorul 5 al Bucurestiului. Audierile continua

In urma scandalului de duminica noaptea din sectorul 5 al Capitalei, noua persoane au fost deja retinute. Potrivit Politiei Capitalei, acestea sunt acuzate de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3382 seconds )