Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia socanta a tatalui batausei de la Targu Jiu, dupa ce a fost retinuta de politie: Copilul meu nu trebuia sa stea inchis intre 4 pereti, rupt de sanul familiei

Playtech Playtech,
Reactia socanta a tatalui batausei de la Targu Jiu, dupa ce a fost retinuta de politie: Copilul meu nu trebuia sa stea inchis intre 4 pereti, rupt de sanul familiei

Cazul de o violenta rara de la Targu Jiu a oripilat o tara intreaga, mai putin pe parintii fetelor agresoare care au umilit si batut o tanara nevinovata. in urma retinerii uneia dintre ele pentru 24 de ore, parintii fetei se revolta pentru nedreptatea facuta. O bataie rupta din filmele de groaza Unul dintre cele . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum cu cele 4 fete care au batut adolescenta din Targu Jiu. O agresoare a fost retinuta

Cele patru fete care aveau varste cuprinse intre 12 si 14 ani din Targu Jiu, ce au lovit cu bestialitate o minora de 13 ani ani, au fost identificate de politisti si audiate, iar alaturi de ele se aflau si parintii lor. UPDATE 17:47: Una dintre agresoarele minorei de 13 ani din Targu Jiu, o .

Tatal fetei batause din Targu Jiu: Sa fie bagata in arest e prea mult, o va afecta pe viitor. Fiica mea mai are dreptul la inca o sansa in viata (VIDEO)

Batausa de 14 ani din Targu Jiu se va afla pentru 30 de zile sub control judiciar. Agresoarea fusese retinuta luni, dupa ce a lovit si batjocorit o alta fata, aminteste B1 TV. Tatal batausei i-a luata.

Descoperire socanta despre batausa de 14 ani din Targu Jiu. Ce a gasit politia in telefonul ei

Cazul de la Targu Jiu i-a amploare, iar autoritatile au inceput deja sa faca arestari. in urma acestor demersuri noi date au iesit la iveala. Una din agresoare afost retinuta pentru 24 de ore. Cazul Targu Jiu, descoperire socanta despre batausa de 14 ani in urma publicarii pe internet a unui material in care mai .

Cum au incercat interlopii romani o talharie in Anglia. Totul a fost filmat. Reactia socanta

Cativa interlopi romani stabiliti in Marea Britanie s-au filmat in timp ce injoseau, jigneau, agresau si talhareau doi conationali. Imaginile sunt socante! Ce le-au facut interlopii romanilor? Interlopi romani au talharit doi conationali aflati in Anglia Cativa interlopi romani care s-au stabilit in Marea Britanie i-au luat drept victime pe doi dintre conationalii lor. Pentru .

Ultima ora. Apar informatii infioratoare despre batausii din Targu Jiu. Ce au mai gasit politistii in telefonul baiatului care a filmat scena de groaza

Cazul de bullying de la Targu Jiu a socat o tara intreaga, iar actele de violenta de acest gen abia acum ies la iveala. Potrivit politiei, grupul de agresori nu a fost la prima abatere de acest gen, mai mult, in telefonul baiatului a fost gasita o filmare infioratoare. Cine sunt tinerii care au oripilat .

Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila rupe tacerea. Ce amenintari primeste fiica lui, acum

Fenomenul bullying este din ce in ce mai prezent in Romania. Ultimele evenimente demonstreaza acest lucru, din pacate, cu prisosinta. Scenele socante s-au petrecut in Targu Jiu, unde o adolescenta a fost batuta, iar tot evenimentul s-a petrecut in timp ce un alt adolescent filmeaza aceste scene. Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila .

Scandal cu sabii in cartierul Meteor din Targu Jiu oprit de politisti

Un scandal de proportii a fost oprit de politisti in cartierul Meteor, din municipul Targu Jiu. Mai multe persoane inarmate cu sabii au patruns in curtea unei locuinte.

Eleva batuta cu bestialitate in parcul din Targu Jiu s-a impacat cu una din agresoarele ei

Cazul care a revoltat o tara intreaga ar putea avea o finalitate neasteptata. Dupa ce a stat o zi si o noapte in arestul politiei pentru ca si-a batut cu pumnii si picioarele o prietena, eleva de 14 ani din Targu Jiu ar putea scapa basma curata din simplul fapt ca parintii fetei agresate si-ar putea retrage plangerea.

Baiat batut si pus sa isi ceara scuze intr-un mod umilitor, in Targu Jiu

Un baiat in varsta de aproximativ 14 ani a fost batut, umilit si pus sa cante sau sa isi ceara scuze intr-un mod umilitor, de patru baieti si o fata. Totul s-ar fi intamplat in urma cu trei luni, tot in Targu Jiu, acelasi oras in care, in urma cu cateva zile, o fata a fost batuta si umilita de cateva prietene.

VIDEO Un nou film cu fetele agresoare din Targu Jiu. Minora de 14 ani, retinuta si parinti amendati

Un alt filmulet in care trei dintre fetele agresoare din Targu Jiu apar in timp ce lovesc alte minore a aparut in spatiul public. Politistii s-au sesizat si in acest caz si au deschis un nou dosar penal si au luat decizia retinerii unei agresoare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )