Libnet.ro
UNICEF

17:45

Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Playtech Playtech,
Scandal in divortul anului. Pentru cati bani se lupta Alin Oprea si sotia sa. Reactia categorica

Divortul anului e departe de a se finaliza! Alin Oprea si sotia sa mai au inca multe de impartit, iar promordial se pare ca au ramas banii. Cei doi au renuntat la ideea de a se mai intelege, asa ca acum comunica doar cu ajutorul avocatilor care-i reprezinta. Partaj Alin si Larisa Oprea: Pentru cati . continuă pe Playtech

Divortul anului in Romania. Nicolae Guta se desparte de sotie. Totul e clar

Nicolae Guta a decis: se desparte de sotie. E divortul anului in Romania, pandemia de coronavirus le-a pus capac celor doi! Nicolae Guta se desparte de Cristina, sotia sa Dupa ce apropiatii au povestit ca relatia dintre Nicolae Guta si Cristina a fost una extrem de tensionata in starea de urgenta, iata ca apar zvonuri .

Pensii 2020. Legea a fost modificata: toti pensionarii trebuie sa afle. Cati bani primesc in plus

A fost anuntata o noua schimbare importanta pentru pensionarii din Romania. Legea Pensiilor 2020 a fost modificata. Iata ce trebuie sa stie varstnicii! Pensii 2020. O noua modificare a fost adusa legii Pensiilor Daca esti pe punctul de a iesi la pensie, atunci trebuie sa afli despre noua schimbare adusa legii Pensiilor 2020. Conform autoritatilor, .

Marele premiu la Loto 649 a fost castigat. Cati bani a luat si unde a fost jucat biletul

Marele premiu la Loto 649 a ajuns la cel mai norocos roman! Cu cati bani a plecat acasa si unde a fost jucat biletul care a schimbat viata unui om? Cu doar 20,5 lei, un barbat a pus mana pe o suma extrem de frumoasa. Cine a castigat marele premiu Loto 649? S-a castigat marele .

Monica Anisie, despre situatia dramatica de la inceputul anului scolar. Cati elevi din Romania incep scoala exclusiv online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat cu putin timp inainte ca 263 de unitati de invatamant vor incepe noul an scolar in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca elevii vor avea ore de curs exclusiv online. Judetele in care scoala incepe in conditii bune in urma intalnirii cu inspectorii scolari judeteni, Monica Anisie a adus .

Atentie, soferi. Vestea anului pentru masinile cu benzina sau motorina. Planul UE este clar

Anunt pentru soferi! Veste mare pentru conducatorii auto care au masini cu benzina sau motorina. Ce noutati aduce planul Uniunii Europene vizavi de aceste automobile? Toata economia Europei va fi afectata! Veste noua pentru soferii cu masini pe benzina sau motorina Executivul Uniurii Europene urmeaza sa anunte un plan de taiere a emisiilor care va .

Avocatul roman Gheorghita Mateut l-a reprezentat pe Vladimir Plahotniuc. Cati bani a primit de la oligarhul moldovean

Celebrul avocat roman Gheorghita Mateut, cunoscut pentru procesele in care a reprezentat multi politicieni romani acuzati de coruptie, l-a reprezentat si pe oligarhul moldovean Vladimir.

Doi soferi de autocar au incercat sa bage sirieni in tara. Cati bani i-au dat politistului de frontiera

Doi soferi de autocar au vrut sa mituiasca un politist de frontiera din Giurgiu cu suma de 1. 000 de euro, pentru a nu anuntafaptul ca in autocar au fost gasiti doi sirieni fara documente.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )