Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, intalnire de vis la Roma. Reactia superba a jucatoarei noastre

Playtech Playtech,
Simona Halep, intalnire de vis la Roma. Reactia superba a jucatoarei noastre

Simona Halep e gata de startul turneului de la Roma dupa o lunga pauza. Tenismena il va avea alaturi si pe Darren Cahill, care a fost nevoit sa intre in izolare imediat cum a ajuns la Roma. Simona Halep s-a reintalnit cu Darren Cahill dupa mai bine de 6 luni. Declaratiile sportivei despre turneul de . continuă pe Playtech

Surpriza uriasa la Roma! Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la turneul de la Roma, de categorie Premier 5. Surpriza in partida dintre Anastasija Sevastova si Jasmine Paolini, din turul 1 al competitiei. Jucatoarea din Italia, locul 99 WTA, a reusit sa obtina victoria, scor 6-2, 6-3. Desi este considerata o specialista pe zgura si este si mai .

Ce se intampla la turneul de la Roma. Simona Halep e uluita de toata situatia

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul Premier 5 de la Roma. Se anunta o competitie foarte puternica, dupa ce toate jucatoarele de top s-au inscris. Doar ca, treptat, foarte multe dintre starurile circuitului feminin au anuntat ca renunta la participarea la Roma. Prima dintre ele a fost chiar liderul clasamentului, Ashleigh .

WTA Roma: Simona Halep debuteaza miercuri in proba de simplu - Programul sportivilor romani

Simona Halep isi incepe miercuri aventura in proba de simplu a turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Principala favorita va juca in turul doi impotriva lui Jasmine Paolini 99 WTA), care a produs surpriza si a trecut de Anastasija Sevastova 46 WTA).

FOTO Simona Halep si surpriza de la Roma: Acesta este cine cred eu?

Simona Halep se apropie de ziua debutului la turneul de la Roma, iar numarul doi mondial a postat pe Twitter o imagine cu surpriza de care a avut parte in cursul zilei de luni.

WTA Roma: Ce adversara va avea Simona Halep in turul doi - A invins-o surprinzator pe Anastasija Sevastova

Simona Halep va debuta la turneul de la Roma in turul doi a avut liber in runda inaugurala), faza a competitiei unde va da peste o reprezentanta a gazdelor. Jasmine Paolini locul 99 in lume) a produs surpriza si a invins-o luni pe Anastasija Sevastova 46 WTA).

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu fac echipa in proba de dublu

Simona Halep evolueaza si la dublu, la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, in echipa cu Monica Niculescu. Romancele vor intalni in primul tur cuplul ucrainean Elina SvitolinaDayana Yastremska.

WTA Roma: Simona Halep si Monica Niculescu, victorioase la dublu

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-a calificat in o.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Roma

Desemnata cap de serie numarul unu la competitia WTA Premier 5 de la Foro Italico, Simona Halep va juca direct in turul al doilea.

Halep si Niculescu, victorie categorica in primul tur la Roma

Jucatoarele Simona Halep si Monica Niculescu au cedat un singur game in meciul contra ucrainencelor Elina Svitolina si Daiana Yastremska.

Italian Open 2020. Cand joaca Simona Halep primul meci

Italian Open 2020 se desfasoara al Roma, in perioada 14 - 21 septembrie. Simona Halep este favorita competitiei si va juca direct in turul al doilea. Simona Halep va juca impotriva castigatoarei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )